СЪБИТИЯ ФЕСТИВАЛИ СТАТИИ КИНЕМАТОГРАФ
New Wave Festival се организира между 21 и 24 Януари за втора поредна година от НБУ и представя най-актуалните късометражни заглавия от целия Балкански и черноморски регион. Кои са филмите, които се отличават, какъв е състава на журито и какви други свързани събития ще се случат около New Wave?
New Wave Festival 2015 ФЕСТИВАЛ
Бяха раздадени наградите на ІV фестивал за късометражно кино „В обектива”, който се организира от „Гръндж медия” с подкрепата на община Асеновград. Пред препълнената със зрители зала в Стария съвет бяха прожектирани 13 игрални късометражни филма от различни жанрове на дипломирани режисьори, студенти и любители непрофесионалисти, които участваха в конкурсната програма.
IV издание на фестивала „В Обектива” ФЕСТИВАЛ
BUtiful е иновативен филмов фестивал, създаден от група студенти в Bournemouth University с цел да помага на филмовите създатели да достигнат до международната сцена. Крайният срок за изпращане на филми обаче наближава, така че действайте бързо!
BUtiful 2013 ФЕСТИВАЛ
Остават 19 дни до старта на международния DA FEST, който тази година включва и конкурс за късометражен филм.. За наше щастие, темата е позитивна: Всичко е добре, когато започва добре. Наградите са по 1 000 лв за трите най-добри филма.
Всичко е добре, когато започва добре ФЕСТИВАЛ
ПРЕДИШНА1СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+