АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Австралия 39
  Хърватска Австрия Тайланд Австралия Франция САЩ Полша Германия ЮАР Бразилия Малайзия Чехия Русия Колумбия Дания Швейцария Испания Белгия Канада Швеция Китай Гърция Индия Мексико Украйна Сърбия & България Америка Норвегия Холандия Португалия Ирландия Гренландия CAN+JAP+RUS Израел Япония Египет Венецуела Босна и Херцеговина Нова Зеландия Румъния Иран Южна Корея Европа България Хонг Конг Великобритания Бермуда Сърбия Аржентина Хаити
The Mind Job
В един по-напреднал свят от нашия, технологиите вече са достигнали дълбините на човешката памет и могат да визуализират спомени. Те се оказват особено полезни за разкриване на престъпления, ако свидетеля е останал жив. Какво обаче е сбъркано в тази нова възможност?
JJ WINLOVE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Makeover
Какво да очакваме, когато човек набор ’27 премине през една пълна промяна? В Makeover, Horrie ще си припомни какво е да си отново млад и да излизаш на срещи, но дали е единственият старец, който минава през подобни козметични процедури? Докъде води фалша?
DON PERCY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Cockatoo
Има теория че, за да преодолее някоя минала любов, на човек му трябва същото време, колкото е била и връзката помежду им. Късият филм на Matthew Jenkin показва, че понякога ти е достатъчен един стряскащ птичешки крясък, който да те върне обратно на земята.
MATTHEW JENKIN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Signs
В днешния забързан свят, когато човек търси любовта и не я намира, може да се окаже, че „знаците“ са били винаги до него. Филмът Signs на Peter Hughes разказва за един интересен начин, по който да изразиш силни чувства и да разбиеш рамката, в която живеем.
PATRICK HUGHES / Австралия ИГРАЛНО КИНО / РОМАНТИЧЕН
The Maker
Един кратък stop motion, който по съвсем прост начин интерпретира вечните теми за смисълът и кратката продължителност на живота; какво оставяме след себе си; какво трябва да въплъщаваме в своите творения ... Насладете се на отговорите, които предлага The Maker.
CHRISTOPHER KEZELOS / Австралия STOP MOTION / ФИЛОСОФСКИ
The Sunshine State
Един млад мъж, пиян, самотен и намиращ се в средата на нищото, на тръгване към дома си, качва странен скитник в колата си и се отправят към щата Queensland. Наричат го още Слънчевия щат. Как обаче ще завърши това пътуване?
SKYE WHITE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Status Update
В свят, в който всеки загубеняк демонстрира живот във facebook, който не отговаря на реалността, статусите на Allan Kasvotski изведнъж се превръщат в реалност. Status Update е колкото нелеп, толкова и провокиращ въпроси върху съвременния живот.
DANIEL REISINGER / Австралия FX ЕФЕКТИ / ПАРОДИЯ
Inside
Филмът е поглед в една килия. Там има една жена, която очевидно е луда. Ние обаче успяваме да надникнем в главата й. След толкова много лекарства, дали душата й ще е станала празна и пуста като стаята, в която я държат? Преживейте емоции както никога досега.
MATT CERWEN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+