АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Австралия 39
  Колумбия Япония Европа Норвегия Португалия Хонг Конг Иран Гренландия Белгия Египет Великобритания САЩ Мексико Германия ЮАР Канада Сърбия & България Швейцария Дания Хърватска Русия Ирландия Полша Индия Украйна Чехия CAN+JAP+RUS Америка Австрия Гърция Швеция Австралия Хаити Тайланд Сърбия Бермуда България Испания Босна и Херцеговина Венецуела Франция Китай Израел Холандия Бразилия Южна Корея Нова Зеландия Аржентина Малайзия Румъния
Ronans Escape
Типичната история за училищния аутсайдер; за детската жестокост, която всеки от нас е проявявал или най-малкото – не е възпирал, превръщайки се в пасивен съучастник.
A. J. Carter / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Jerrycan
Гениалните сюжети са най-често простичките истории. "Jerrycan" е универсална история за група момчета, които, принудени от скуката, се впускат в опасна игра. Едно от тях обаче ще бъде принудено да направи избор на живот и смърт...
JULIUS AVERY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Suburbia
В един топъл априлски ден Джоел влиза в цветарски магазин, за да изчака приятелката си. Затишието може би единствено подсказва, че ще се случат страшни неща по улиците. Неща, които ще изпитат човешкия страх до пределите му. Suburbia е смущаващ. По реални събития.
ANTONIO ORENA-BARLIN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Mind Job
В един по-напреднал свят от нашия, технологиите вече са достигнали дълбините на човешката памет и могат да визуализират спомени. Те се оказват особено полезни за разкриване на престъпления, ако свидетеля е останал жив. Какво обаче е сбъркано в тази нова възможност?
JJ WINLOVE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Payload
В тази история, напомняща леко за Total Recall, където две общества бяха свързани с турбо асансьор, минаващ през земните недра, богатите живеят в орбита, а бедните на земната повърхност. Връзката им е асансьор, а билетът за него се е превърнал в детска мечта.
STUART WILLIS / Австралия FX ЕФЕКТИ / ДРАМА
The Mystery of Flying Kicks
Правят ли ти впечатление старите маратонки, които понякога виждаш провесени на връзките си по жиците? Как си ги обясняваш? Наркотици, банди, акт на изкуството? Този уникален документален филм изследва феномена в дълбочина.
MATTHEW BATE / Австралия МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
I Love Sarah Jane
В пост-апокалиптичен свят групичка деца се оказват в град, превзет от зомбита. Това не е поредният филм за зомбита, всъщност I Love Sarah Jane може да се разглежда и и като един очарователен horror, в който едно момче ще изпита първите си любовни трепети.
SPENCER SUSSER / Австралия ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Scruples
Scruples направен по подобие на първите филми на Тарантино. Той ще ви поднесе голяма доза напрежение, която ще ви прикове пред екрана. Класически трилър за двама наемни убийци, където единия е поставен пред сериозна дилема.
ADRIAN POWERS / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
ПРЕДИШНА1СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+