АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Германия 18
  Колумбия Гърция Мексико Португалия САЩ Великобритания Румъния България Израел Хаити Русия Америка Бермуда Китай Босна и Херцеговина Германия Норвегия Холандия Ирландия Япония Нова Зеландия Египет Малайзия Полша Испания Франция Иран ЮАР Южна Корея Бразилия Австралия Аржентина Швейцария Украйна Австрия Сърбия Хърватска Венецуела Швеция Тайланд Канада Чехия Дания Сърбия & България Гренландия Белгия CAN+JAP+RUS Европа Индия Хонг Конг
Descendants
Какво ли може да се случи в една гора, под едно дърво, зад един корен, където растат две коренно различни цветя - едното старо и отровно, другото младо и красиво. Има ли добри и лоши в тази анимация, която разглежда една ситуация в доста широк спектър?
HEIKO VAN DER SCHERM / Германия 3D АНИМАЦИЯ / РОМАНТИЧЕН
Centrifuge Brain Project
Според ученият Nick Laslowicz, първо има тясна връзка между средния коефициент на интелигентност у хората и увеселителните паркове, и второ, той е проектирал ново поколение екстремни съоръжения под надслов Gravity is a mistake. We work hard to correct it...
IVAN MENDOZA / Германия FX ЕФЕКТИ / ДОКУМЕНТАЛЕН
Security
Security е история за охранител на обикновен супермаркет, който хваща една жена в кражба два пъти. Тя обаче ще го накара да направи нещо, което не е правил никога досега. Security, освен че за жанра си може да се нарече класика, носи доста силна идея.
LARS HENNING / Германия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
What If Animals Ate Fast Food
Огромен процент днес от хората в „развитите страни“ са дебели, защото лежат и ядат хамбургери. Един екип от Германия приложи този проблем върху животните... Резултатът е покъртителен смях. Добре че животните не проядоха fast food.
KYRA BUSCHOR / Германия 3D АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
Golem
Човекът е станал най-удивителното същество на Земята, от момента, в който е изрекъл Аз. От този факт произтича един въпрос, който хиляди години е бил и продължава да бъде двигател на човечеството – защо. Красив и дълбок, Golem по Stanislaw Lem ще ви смрази!
PATRICK MCCUE / Германия МУЛТИМЕДИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Flamingo Pride
Прайдовете са съвкупност от животни от един вид, съжителстващи в йерархия. Фламингото е единствената розова птица. Щъркелите са красиви. Тигрите са диви. Патките са прости. Филмът е скандален. Welcome to Flamingo Pride!
TOMER ESHED / Германия 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Rha
В света на Rha, изкуствения интелект не само се е развил, но и вече не е под контрола на биологичните му създатели. В този словесен сблъсък между живо същество и робот, макар да е очевидно кой е по-силен, машината си остава просто машина.
KALEB LECHOWSKI / Германия FX ЕФЕКТИ / ТРИЛЪР
Mirage
Mirage е анимация, толкова красива, колкото са песъчинките в пустинята. Базирана на триъгълната теория, заедно с микса на инструменти като цигулка, арфа, пиано и електроника, меките движения в един странен свят... всичко това въздейства някъде надълбоко.
KOKOLOTTI / Германия 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+