АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Ирландия 8
  Аржентина Египет Гренландия Дания Румъния Сърбия Ирландия Франция Чехия Австрия Нова Зеландия Гърция Хърватска Великобритания Индия Малайзия Сърбия & България Германия Белгия Австралия Швейцария Португалия Босна и Херцеговина Бразилия Швеция Испания Мексико Холандия Украйна Америка Норвегия Хаити САЩ Канада Тайланд Япония Израел Хонг Конг Иран България Полша Венецуела Бермуда Китай Европа Южна Корея ЮАР Колумбия Русия CAN+JAP+RUS
Deadbook
Deadbook: Една виртуална стъпка напред в справянето с проблема за смъртта или снемането на всякаква етичност във виртуалното пространство? Смъртта продава, но колко от нашата човечност сме готови да платим за нея?
Richard Scobie / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Foxes
Какво се случва, когато човек загърби обществения договор и се завърне в своето естествено състояние? Foxes проблематизира човешкото състояние на границата на социалното и природното – един диалектически сблъсък, резултиращ в трансформация в животинското.
LORCAN FINNEGAN / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
The External World
Момченце се учи да свири на пиано по трудния начин. Kак комуникират птица и факс машина? Изпражнения раждат изпражнения. Каква е рецептата за щастие? Какво означава съвременно изкуство? По какъв начин всички тези въпроси и сюжети са свързани? Дали?
DAVID OREILLY / Ирландия АНИМАЦИЯ / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
Six Shooter
4 души. 4 съдби. 3 лични трагедии. 1 влак. Six Shooter е мрачна драма, в която всеки бяга от нещо в търсене на друго нещо на фона на шокиращ черен хумор в стил McDonagh, зад който обаче се крият и някои фундаментални истини за живота.
MARTIN McDONAGH / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
He Dies At The End
Дали винаги когато ви разкажат края на филма преди да сте го гледали, се разваля удоволствието? Ами в този случай, определено не. Damian McCarthy с нулев бюджет създава филм, чийто съспенс въздейства по съвсем различен, но успешен начин върху психиката.
DAMIAN McCARTHY / Ирландия ЧЕРНО БЯЛ / ТРИЛЪР
The German
Действието се развива през Втората световна война. Британски пилот е по петите на немски пилот високо във въздуха, за да отмъсти за брат си. Да отнемеш живота обаче на мъж, гледайки го в очите се оказва по-трудно от очакваното.
NICK RYAN / Ирландия FX ЕФЕКТИ / ЕКШЪН
Waiting for Ben
Три момичета са се наконтили и в пълния си блясък отиват на парти. Откъде обаче ще се наложи да влязат в клуба, заради липсата на пари?! И кой е по-важен?! И какъв е всъщност скрития мотив на една от тях за това парти?! Филм за дилема, приятелство и кофа за боклук.
MARIA CORTESE / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
New Boy
Новото дете в класа изглежда различно. Той е от република Руанда. Новите му съученици започват да го тормозят и това провокира спомени от жестокото минало. Един красив филм с африканско участие за интересните и неопорочени детски отношения.
TAMARA ANGHIE / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПРЕДИШНА1СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+