АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН 19
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Румъния Холандия Украйна Дания Мексико Хърватска Сърбия Чехия Швейцария Франция Иран Австралия САЩ Венецуела Германия Америка Португалия Ирландия Япония Южна Корея Хонг Конг Китай Колумбия Тайланд Нова Зеландия Белгия Бермуда Канада Норвегия Гърция Испания Аржентина Русия Швеция ЮАР Бразилия Европа България Малайзия Индия Австрия Израел Сърбия & България CAN+JAP+RUS Босна и Херцеговина Египет Гренландия Хаити Великобритания Полша
A Gentlemen s Duel
Започналият с аристократично спокоен следобед с добри маниери и изискани персонажи сюжет преминава в на пръв поглед класически дуел, който в развитие ще ви шокира с изключителен размах.
Sean McNally & F. Ruiz-Velasco / САЩ АНИМАЦИЯ / ЕКШЪН
Confusion Through Sand
Млад войник е част от военна мисия, случваща се някъде из горещите пясъчни земи. На тази мисия той трябва да вземе бързи решения, чийто ефект е необратим и не всяко от тях е в синхрон със собствените му виждания. Готов ли е за тях?
DANNY MADDEN / САЩ АНИМАЦИЯ / ЕКШЪН
A Tout Prix
Бивши служители на голяма компания отвличат нейния председател. Френски сенатор защитава засилването на мерките срещу тероризма в телевизионно предаване. В светлината на Шарли, A Tout Prix има ефекта на кофа студена вода.
YANN DANH / Франция ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Breakfast in Paris
Прости житейски инструкции: когато мама настоява, свийте се в ембрионална поза, съпротивата е безсмислена. Тази кратка, но епична анимация ни напомня, че не всички дразнители са лоши по природа.
AURELIE GOMEZ / Франция АНИМАЦИЯ / ЕКШЪН
Human Revolution
Human Revolution е заглавието на една от игрите в серията Deus Ex, с доста успешна кампания, залагаща на късия филм, вместо трейлъра. Филмът обаче поставя и някои въпроси относно бъдещето на този тип празни филми с рекламна цел. Сливи за кино, защо това е проблем?
MOE CHARIF / САЩ FX ЕФЕКТИ / ЕКШЪН
Burning Hearts
Дoкъде може да достигне детерминираността на един индивид да се притече на помощ на друг? Японският късометражен филм Burning hearts проследява в няколко етапа силата на човешката воля и стремежът към намиране на смисъл, кулминиращи в един боен акт.
JAMES MCFAY / Япония ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Leader of the Pack
Денонощен магазин ще се превърне в арена на сблъсъка между няколко на брой крадци, нагло ченге и един много странен продавач. Чия воля ще надделее и кой ще постигне своето? Jason Roberts чертае чрез героите си умален модел на популярно виждане за живота.
JASON MICHAEL ROBERTS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Proximity
Когато животът ти зависи от минни устройства закрепени за тялото, въоръжени похитители и редица други фактори, инстинктът ти за самооцеляване работи на пълни обороти. Дали той ще надделее в такава ситуация? И как ще повлияе на преценката? Proximity.
RYAN CONOLLY / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
ПРЕДИШНА123СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+