АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН 19
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Испания Хаити Япония Малайзия Тайланд САЩ Португалия Иран Ирландия Мексико Дания CAN+JAP+RUS Холандия Америка Сърбия & България Европа Белгия България Великобритания Бермуда Египет Швейцария Сърбия Полша Китай Босна и Херцеговина Гренландия Австрия Канада Бразилия Румъния Израел Колумбия Франция Норвегия Хонг Конг Германия Хърватска Индия Гърция Австралия Чехия Аржентина Швеция Украйна Нова Зеландия ЮАР Южна Корея Русия Венецуела
A Gentlemen s Duel
Започналият с аристократично спокоен следобед с добри маниери и изискани персонажи сюжет преминава в на пръв поглед класически дуел, който в развитие ще ви шокира с изключителен размах.
Sean McNally & F. Ruiz-Velasco / САЩ АНИМАЦИЯ / ЕКШЪН
Confusion Through Sand
Млад войник е част от военна мисия, случваща се някъде из горещите пясъчни земи. На тази мисия той трябва да вземе бързи решения, чийто ефект е необратим и не всяко от тях е в синхрон със собствените му виждания. Готов ли е за тях?
DANNY MADDEN / САЩ АНИМАЦИЯ / ЕКШЪН
Human Revolution
Human Revolution е заглавието на една от игрите в серията Deus Ex, с доста успешна кампания, залагаща на късия филм, вместо трейлъра. Филмът обаче поставя и някои въпроси относно бъдещето на този тип празни филми с рекламна цел. Сливи за кино, защо това е проблем?
MOE CHARIF / САЩ FX ЕФЕКТИ / ЕКШЪН
Leader of the Pack
Денонощен магазин ще се превърне в арена на сблъсъка между няколко на брой крадци, нагло ченге и един много странен продавач. Чия воля ще надделее и кой ще постигне своето? Jason Roberts чертае чрез героите си умален модел на популярно виждане за живота.
JASON MICHAEL ROBERTS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Proximity
Когато животът ти зависи от минни устройства закрепени за тялото, въоръжени похитители и редица други фактори, инстинктът ти за самооцеляване работи на пълни обороти. Дали той ще надделее в такава ситуация? И как ще повлияе на преценката? Proximity.
RYAN CONOLLY / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Mobius
В Zona de Silencio, някъде из дълбоките мексикански пустини, един фотограф ще заснеме нещо, което изобщо не му е работа да вижда. Когато обаче представителите на наркокартелите го хващат, той ще разкрие нещо много по-голямо...
VINCENT LAFORET / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Method
В този филм един полицай трябва да изтръгне важна информация от жена. Дали ще успее?! Дали всичко е въпрос на методи?! Method по интересен начин ще направи преход между две измерения на киното, нещо което много рядко срещаме във филм, изобщо.
GREGORY SMITH / USA ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
The Punisher: Dirty Laundry
В произволно американско гето местният криминален бос сее ужас и кръв заедно с антуража си. Един едричък тип се е запътил към пералните автомати, когато става свидетел на зверствата на бандитите. Ще ги подмине ли и той, както правят всички останали?
PHIL JOANOU / USA ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+