АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР 37
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Европа Гърция Венецуела Хонг Конг Малайзия Великобритания Австрия Египет CAN+JAP+RUS Испания Украйна Полша Босна и Херцеговина Канада Сърбия & България Норвегия Мексико Португалия Русия Америка Нова Зеландия Швеция Аржентина Холандия ЮАР Гренландия България Швейцария Израел Франция Чехия Сърбия Хаити Япония Дания Колумбия Румъния Хърватска Южна Корея Бразилия Китай Иран Ирландия САЩ Германия Индия Австралия Белгия Бермуда Тайланд
Keith Reynolds Cant Make It Tonight
Колко е натегната пружинката на обикновения работещ човек в офисната му килийка? А какво става, ако тя се пренатегне? Тази 2D анимация ще ви издигне в позицията на неутралния наблюдател. Позиция, която ще ви разкрие част от куриозите на съвременната ни градска реалност.
Felix Massie / Великобритания АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
In The Fall
Steve Cutts отново е тук с характерния си критичен поглед и чувство за хумор. „In the fall" забавлява и ни предизвиква да направим равносметка: ако знаем, че днес е последният ни ден – бихме ли умрели с усмивка?
Steve Cutts / Великобритания АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Wish 143
Филм за желанията, страха, отхвърлянето, приятелството, утехата и местата, на които можем да ги открием - в мислите и сърцата на хората, от които най-малко сме очаквали. Заслужена номинация за Оскар.
IAN BARNES / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Johnny Express
Корейската анимация ни въвлича в един обикновен ден от живота на междупланетарния куриер Johnny, който като типичен мързелив служител, отегчен от рутината, не забелязва еднооките лилави обитатели на малка планета. Какво ще се промени и какво не?
KYUNGMIN WOO / Южна Корея 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
The Apocalypse
Силата на идеите наистина може да бъде разрушителна, дори за хората, които ги генерират. Какво да се прави в протяжния ленив уикенд в The Apocalypse е въпрос на живот и смърт. Едно от най-добрите заглавия за 2013 на Sundance Festival, от което хвърчат глави.
ANDREW ZUCHERO / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Хороскоп
Български анимационен филм от далечната 1974. Стилът на рисуване, звуковото оформление, изпълненият с черен хумор сценарий ще ви върнат в епохата на социализма, с всичките й противоречия. Всичко това единствено със средствата на анимацията.
ЗДЕНКА ДОЙЧЕВА / България АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
В един обикновен семеен магазин, се продават неща, които вероятно не бихте намерили за уместни. Стоката се състои от всевъзможни пособия за изпълнение на самоубийство. Филм, в който бялото е черно, черното бяло, а сивото - поле за всевъзможни интерпретации.
Guilty
В тази сутрешна приказка, малка, но крайно неприятна тайна ще се превърне в нещото, което може да остави отпечатък върху целия живот на едно момче. Макар и простичък, Guilty е гениален филм за странните ситуации, в които живота може да ни вкара, волно или неволно.
JOHN STRONG / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПРЕДИШНА12345СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+