АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН 66
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Великобритания Венецуела Бермуда Малайзия Франция Чехия Босна и Херцеговина Швеция Европа Русия Америка Тайланд Китай Румъния ЮАР САЩ Сърбия Колумбия Португалия Хаити Белгия Холандия Полша Мексико Австрия Дания Ирландия България Египет Хърватска Австралия Южна Корея Испания Аржентина Япония Сърбия & България Швейцария Иран Германия Нова Зеландия Гърция CAN+JAP+RUS Хонг Конг Канада Норвегия Гренландия Бразилия Израел Украйна Индия
Flame / Пламен
"Това е протест. Това не е самоубийство". Филм, който обобщава трагедията, безсилието и отчаянието на един народ срещу политическата върхушка. Една история, заснета по истински случай, която демонстрира колко опасна може да бъде проявата на гражданска съвест в една безсъвестна държава.
dress code / САЩ / България ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Алаа е филм , който представя позицията на един сирийски бежанец в България. Това е неговият емоционален разказ за войната в родината му, за начина, по който са се отнесли с него тук, и за мнението му за мира, религията и политиката. Заснет преди повече от година, филмът ще ви срещне лице в лице с болката, насилието и смъртта, съпътстващи войната, и ще ви накара да преосмислите общочовешките ценности, които често са заглушени в общия информационен поток, който ни залива от медиите.
The Record Breaker
Как човек може да стане ненадминат? Вероятно, като непрекъснато се доказва пред себе си и пред другите. Например, като бъде най-добрият в това, което прави. Или в повече от едно нещо… С други думи - рекорди! Каква е тънката граница обаче между състезанието и призванието?
BRIAN MCGINN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Julian Assange Interview
Преди 7 години стартира WikiLeaks, проектът, който промени хода на историята. Julian Assange, неговият основател, стана един от най-издирваните хора на планетата. До днес медиите не говорят много за този проект. Как Тайните на света промениха света?!
DAVID FROST / САЩ МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
West African Truckers
Ако си представяте Африка като тази от Цар Лъв с обширните савани, жирафи, дебели дървета и красиви жени с плодове на главите си (това, от други филми)... сте в дълбока заблуда. Западна Африка е паралелен на нашия свят, но в най-лошата му светлина.
VICE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Connecting
Когато бях малък, вярвах в едно бъдеще, донякъде стъпвайки на фантастиката, книгите и логичната мисъл какво може да се появи. Днес съм на 21, но бъдещето вече не е бъдеще, а е тук и сега. В настоящето, в което е трудно да се каже какво ще стане дори след 10 години.
BASSETT & PARTNERS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Kalachakra
Калачакра означава Колело на времето, на санскрит. Философията на тази традиция се базира на времето и циклите – от планетарните цикли до тези на диханието ни. Чрез Калачакра се достига до най-дълбоките енергии в тялото по пътя към Просветлението.
БОРИСЛАВ КАРАМЕЛСКИ / България ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
God is in The Neurons
Бившият геймър Athene прави проучване върху естеството на мисловния процес като способност на човека, отличаваща го от останалия биологичен свят. Резултатите са представени под формата на филм. Theory of Everything. Този филм ще ви промени живота. Не се шегуваме.
REESE LEYSEN / Белгия МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+