АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА 90
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  CAN+JAP+RUS Гърция Норвегия Китай Швеция Южна Корея Франция Хонг Конг Сърбия & България Малайзия Венецуела Бразилия Хърватска Мексико Швейцария Израел Румъния Украйна САЩ Иран Португалия Аржентина Нова Зеландия Австрия Белгия ЮАР Тайланд Холандия Европа Русия Хаити Полша Испания Америка България Индия Босна и Херцеговина Египет Дания Великобритания Австралия Германия Гренландия Канада Ирландия Япония Чехия Сърбия Колумбия Бермуда
Упражнения за разговор
Осемгодишно момче разбира, че родителите му искат да му вземат кучето и бяга от къщи. По пътя непознат мъж го качва в колата си. Докато родителите на детето са в паника и се карат, синът им обикаля пусти пътища със странния непознат. Упражнения за разговор!
КАМЕН КОЛАРОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Abigail
Abigail планира да напусне невидимо разпадащия се град. Да хване сака, влака и пътя и да избяга от проблемите. Tе обаче понякога не само настигат човека, но и го обгръщат до степен, до която губи фокуса на реалността. Abigail от Sundance 2012.
MATHEW JAMES REILLY / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Kleingeld
Какво се случва, когато Богатият се приближи до Бедния? Обикновено на първия му замирисва лошо и някак между другото пуска монета в чашката на втория. Но понякога се случва сближаване. Kleingeld (Дребни) е една от номинациите за Оскар през 2000г.
MARC-ANDREAS BOCHERT / Германия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
9 Meter
Как се справят децата със темите за смъртта, особено, когато става дума за най-близките им хора? В „9 метра“, носителят на Оскар, Anders Walter, ще ни разкаже за едно момче, което иска да извади майка си от кома със силата на вярата... но не по начина, който си представяте.
ANDERS WALTER / Дания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Karaoke
Млад човек се се опитва да избяга от проблемите си в сърцето на Ню Йорк, излизайки с гаджето си и нейни приятели навън към един от лъскавите барове с караоке. В хода на филма ще разберем на какъв фон се случва това и какво преживява героя.
ANDREW RENZI / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Caterpillar
Стара жена, живееща на системи, е сама в голяма едноетажна къща. Тя е загубила красотата си, или поне така си мисли. Продължава да мечтае, духът й е млад и красив. Затова тя ще претърпи метаморфоза и ще осъзнае, че истинската красота е вътре.
DAVID FIELD / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Значителните други, освен термин в статистиката, е личната история на един мъж, в която наркотиците са стъпало, но не и стълба. По-интересното обаче е в начина, по който филмът не дефинира посоката на това стъпало. Това е запазено за зрителя.
Noah
Noah Lennox е съвременен тийнейджър, водещ съвременен живот и сблъскващ се със съвременни проблеми. Ще бъдете удивени и колко съвременно е разказана тази история. Noah е филм, който поставя началото на цяла нова ера в киното.
PATRICK CEDERBERG / Канада МУЛТИМЕДИЯ / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+