АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА 90
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Великобритания Египет Хърватска Хаити Китай Русия Франция Австралия Украйна Бразилия Сърбия & България Венецуела Мексико Аржентина ЮАР Малайзия Бермуда Канада Босна и Херцеговина Гърция Швеция Иран Полша Чехия Португалия Южна Корея Сърбия Тайланд Дания Европа България Холандия САЩ Нова Зеландия Япония Колумбия Израел Румъния Норвегия Швейцария Испания Америка CAN+JAP+RUS Индия Австрия Германия Ирландия Гренландия Белгия Хонг Конг
Sintel
Разказва се историята на двама приятели, човек и дракон. Съдбата ги разделя, времето ги променя. Но някои неща издържат всички изпитания. Борбата докрай понякога означава, че жертваме повече, отколкото сме предполагали. Пригответе си кърпички.
COLIN LEVY / Холандия 3D АНИМАЦИЯ / ДРАМА
Marina
Една история за едно градче, една жена, един мъж и някои неща от живота. Marina е непретенциозен филм от Испания, в който естетиката, чувството, погледите, героите, миговете ще ви въведат в едно друго измерение на киното.
ALEX MONTOYA / Испания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Payload
В тази история, напомняща леко за Total Recall, където две общества бяха свързани с турбо асансьор, минаващ през земните недра, богатите живеят в орбита, а бедните на земната повърхност. Връзката им е асансьор, а билетът за него се е превърнал в детска мечта.
STUART WILLIS / Австралия FX ЕФЕКТИ / ДРАМА
Beast
Малкият Бенямин трябва да се справи с факта, че живее в среда на домашно насилие. Дали този удар няма да превърне самия него в звяр? Един филм с постоянна ескалация на напрежението, който ни демонстрира, че чудовище има във всеки един от нас.
LARS ARENDT / Дания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Spielzeugland
Какво ще се случи, когато едно германско дете вярва, че съседите му от еврейски произход ще заминават за страната на играчките? Spielzeugland разглежда в дълбочина историята на две семейства, оцеляващи през мрачните времена на Втората световна война.
ALEXANDER FREYDANK / Канада ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Security
Security е история за охранител на обикновен супермаркет, който хваща една жена в кражба два пъти. Тя обаче ще го накара да направи нещо, което не е правил никога досега. Security, освен че за жанра си може да се нарече класика, носи доста силна идея.
LARS HENNING / Германия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
North Atlantic
За Хюго следва поредната нощна смяна в контролната кула на остров Корво. Джеймс пилотира самолет на 4 часа от острова, който е най-близката земя, а горивото ще стигне само за половината път дотам...
BERNARDO NASCIMENTO / Португалия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Пътеки
Бременна жена със здравословни проблеми започва да ражда във влак, пътувайки с още трима героя в трите крайности – бездомник, богаташ и проститутка. Какво ще се случи обаче нататък, зависи от вас, зрителите. Съвсем сериозно!
ЕМИЛИАН ДЕЧЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+