АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ 13
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Тайланд Египет Австралия Австрия България Украйна Германия Босна и Херцеговина CAN+JAP+RUS Канада Белгия Бразилия Полша Южна Корея Колумбия Сърбия & България Швеция Нова Зеландия Русия Румъния Япония Бермуда Дания Хаити Сърбия Швейцария Иран Аржентина Холандия Хърватска Китай Европа САЩ Чехия Гренландия Венецуела Израел Индия Мексико Америка Франция ЮАР Ирландия Хонг Конг Испания Гърция Малайзия Великобритания Норвегия Португалия
The Winter Stalker
Шокът и страхът, мъжът дебнещ жената, обсесията и скритите намерения... Плашеща и провокираща история за неочаквания преследвач. Какво става, когато той се окаже нещо коренно различно? Ужасът при преобръщане на всяка една наша представа за познатото...
Stephen Reedy / САЩ ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Ничего страшного
Страхът през очите на детето. Шест момчета в интернат си разказват истории за мъртвите. Границата между сън и действителност е тънка, всичко е поставено под въпрос. Вълнуваща и задълбочена приказка за живота и смъртта. И вечната тема: кое е истина и кое илюзия?
УЛЯНА ШИЛКИНА / Русия МУЛТИМЕДИЯ / УЖАСИ
Vienna Waits For You
Ана се нанася в нов град, но прави грешката да не прочете ситния шрифт на договора й за наем на стар виенски апартамент. В него живее нещо с безпределен апетит, който се задоволява с младостта на обитателите му. Страшна, но и поучителна история.
DOMINIK HARTL / Австрия ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Halfway
Karl Holt ще ви постави на място, където не бихте искали да бъдете. На британския късометражен филм на ужасите Halfway не му липсва нищо за филм от този жанр. Гледането е задължително, но докато го правите, не забравяйте – оглеждайте се за светлината!
KARL HOLT / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Do You Believe In The Devil
Вярвате ли в Дявола? Във върховното създание, чиято цел е да съблазнява, корумпира и унищожава човека? Независимо какъв е отговора ви, Alex Grybauskas ни поднася интересна интерпретация на въпроса, чийто отговор ще е по-труден, отколкото си мислите.
ALEX GRYBAUSKAS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Love Hurts
Жена влиза разстроена в обществена тоалетна след скарване с приятеля си. Останала сама, изведнъж чува прошепнат зов за помощ от една от кабинките. Кой или какво е вътре? Класически хорър филм, препоръчваме да се гледа на изгасени лампи и с усилен звук.
SHARIFF NASR / Холандия ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Shhh
Едно малко дете живее с голямата си сестра, която е и голяма гаднярка. Положението не се подобрява от чудовището, което живее в банята. Една страшна приказка, разказана с помощта на детски рисунки в негатив, което само по себе си е достатъчно интересно.
FREDDY CHAVEZ / Мексико ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Don’t Move
На обикновено събиране, група приятели се заиграват с древна непозната за тях магия. От това произтича смразяваща ситуация, която много фино и дълбоко разрязва тънката линия, разделяща хоръра и трилъра. Don’t Move е един от филмите на годината!
ANTHONY MELTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+