АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР 63
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Малайзия Сърбия & България Швеция Швейцария Бразилия Норвегия Ирландия Индия Украйна Аржентина Гренландия Нова Зеландия Иран Франция Тайланд Белгия Чехия Бермуда Великобритания Южна Корея Канада Испания Босна и Херцеговина Европа Колумбия Египет Германия Япония Венецуела ЮАР Гърция Португалия CAN+JAP+RUS Австралия Румъния Сърбия Китай Хърватска Холандия Мексико България САЩ Израел Русия Дания Полша Австрия Америка Хонг Конг Хаити
Rha
В света на Rha, изкуствения интелект не само се е развил, но и вече не е под контрола на биологичните му създатели. В този словесен сблъсък между живо същество и робот, макар да е очевидно кой е по-силен, машината си остава просто машина.
KALEB LECHOWSKI / Германия FX ЕФЕКТИ / ТРИЛЪР
Train
Съмнителен негър се качва в метрото и сяда, а пред очите му един мъж тормози жена. Тези, които виждат случващото се правят, че нищо не се случва, включително и той без да подозира, че мигове по-късно ще бъде подложен на изпитание.
DARIUS C. MONROE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Guilt
Вината е основен цвят в палитрата от емоции, които един човек може да изпита. Тя, за разлика от другите емоции е зависима от възгледи, убеждения, действия на околните и е гориво за съвестта. Един мъж влиза в порочния кръг на вината. Отмъщение или опрощение е изхода от него?
DAVID VICTORI / Испания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
88:88
Вал е загубила контрол върху живота си. Околните, дори гаджето й, я смятат за луда. В живота обаче не всички луди са луди. Дали тя не знае нещо повече от останалите, на които е по-удобно да не вярват в някои неща? Този психологически трилър ще секне дъха ви!
JOEY CICCOLINE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Scruples
Scruples направен по подобие на първите филми на Тарантино. Той ще ви поднесе голяма доза напрежение, която ще ви прикове пред екрана. Класически трилър за двама наемни убийци, където единия е поставен пред сериозна дилема.
ADRIAN POWERS / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Learning Spanish Hard Way
Никога не знаеш какво предстои. Можеш само да предполагаш. В най-обикновения ден на рутина и скучна работа може да ви се случи нещо, което да обърне живота ви. Както например този доставчик на храна не подозира, че тази доставка ще я запомни за цял живот !
ERIC J. STOLZE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Spider
Джак и Джил не могат да намерят хармонията в отношенията си и винаги има конфликти. Както Майка винаги казва – всичко е забавления и игри, докато някой не си изгуби окото. Напрегнат черен трилър с кофти край. Spider.
NASH EDGERTON / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Portal: No Escape
Жена се събужда в килия без да помни коя е, нито къде се намира. Но тя притежава нещо важно – острота на мисълта, която й позволява да забелязва неща, които обикновения човек не забелязва. Дали това обаче е достатъчно, за да избяга?!
DANIEL TRACHTENBERG / САЩ FX ЕФЕКТИ / ТРИЛЪР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+