АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР 63
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Египет Босна и Херцеговина Гърция Мексико Израел Швейцария Венецуела Нова Зеландия Дания Гренландия Хърватска Франция Белгия ЮАР Хонг Конг Ирландия Румъния Холандия Тайланд Полша Китай Сърбия CAN+JAP+RUS Сърбия & България Португалия Бразилия Великобритания САЩ Германия Бермуда Хаити Австралия Южна Корея Чехия България Иран Аржентина Япония Канада Европа Норвегия Малайзия Австрия Колумбия Украйна Америка Швеция Русия Индия Испания
Intrusion
Едно влизане с взлом в нечий дом може да промени много неща. В този съспенс, разказан от първо лице, дебют за Jack Michel, едно момче ще ни убеди, че в къщата му има някой и той не трябва да е там. Кой кой е обаче и дали всичко е такова, каквото изглежда?
JACK MICHEL / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Демони
Млад мъж се опитва да пребори вътрешните си демони, но врагът изглежда мрачносилен. Филмът печели “Златна роза” през 2011г. Мотивацията на журито е “… умело сливане на изображение и подтекст в единна филмова експресия”. В памет на Александър Етимов.
АЛЕКСАНДЪР ЕТИМОВ / България ЧЕРНО БЯЛ / ТРИЛЪР
Tsume
Млада, красива ученичка ни изпраща обратно в ученическите години, където външният вид до голяма степен определя социалният статус. Мислите за очна линия и лак за нокти обаче бързо се превръщат в обещаваща психодрама на нелепо появилият се убиец.
DAVID BRONER / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ТРИЛЪР
Scarred
Scarred ни въвлича в света на терзанията и емоционалното състояние на млад детектив, обсебен от стремежа да залови извършителя на поредица от убийства. Филмът плавно разкрива на прекрасен музикален фон един нов естетически прочит на вече познат сюжет.
HENRY FEBLES & VISHAL SINGH / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Random Stop
Един слънчев и скучен следобед е краят на работния ден за един полицай, но профучаването на кола с превишена скорост покрай него ще промени плановете му за остатъка от деня. В какво може да прерасне това невинно на пръв поглед преследване с коли?
BENJAMIN ARFMANN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Francis
Francis е на палатка със семейството си на брега на дълбоко езеро в затънтен край на резерват, в който е трудно да срещнеш човек с дни. През нощта, тя решава, че иска да отиде в центъра на езерото с лодка, без да подозира какви тайни се крият под спокойната, тиха повърхност.
RICHARD HICKEY / Великобритания 3D АНИМАЦИЯ / ТРИЛЪР
Call Back
Call Back е съвременен качествен трилър, направен по образец. Филм за това как правилно се използват Sci-fi елементи, за едно телефонно обаждане, което не би искал да прекъснеш и за това на какво сме готови веднъж като сме се хванали на хорото.
RANI NAAMANI / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Logan
Без да знаем откъде тръгва тази история, Logan се озовава в стая с двама мъже, които искат нещо от него и ще стигнат докрая, за да го получат. Какво обаче разбирате под край?! И за кого по-точно?! Взривяваща доза напрежение от Швеция!
ANDREAS CLIMENT / Швеция ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
ПРЕДИШНА123СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+