АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Норвегия Венецуела Швеция Швейцария Бразилия Египет Чехия Босна и Херцеговина Индия Хонг Конг ЮАР България Китай Аржентина Австрия Сърбия Южна Корея Германия Франция Хърватска Япония Иран Мексико САЩ Колумбия Европа Гърция Нова Зеландия Малайзия Гренландия Белгия Сърбия & България Израел Австралия Испания Румъния Русия Ирландия Португалия Дания CAN+JAP+RUS Полша Великобритания Америка Канада Хаити Тайланд Бермуда Холандия Украйна
Beast
Малкият Бенямин трябва да се справи с факта, че живее в среда на домашно насилие. Дали този удар няма да превърне самия него в звяр? Един филм с постоянна ескалация на напрежението, който ни демонстрира, че чудовище има във всеки един от нас.
LARS ARENDT / Дания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Descendants
Какво ли може да се случи в една гора, под едно дърво, зад един корен, където растат две коренно различни цветя - едното старо и отровно, другото младо и красиво. Има ли добри и лоши в тази анимация, която разглежда една ситуация в доста широк спектър?
HEIKO VAN DER SCHERM / Германия 3D АНИМАЦИЯ / РОМАНТИЧЕН
The Mystery of Flying Kicks
Правят ли ти впечатление старите маратонки, които понякога виждаш провесени на връзките си по жиците? Как си ги обясняваш? Наркотици, банди, акт на изкуството? Този уникален документален филм изследва феномена в дълбочина.
MATTHEW BATE / Австралия МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
Maquina
Реалност, кошмар и метафора се преплитат, докато надникваме в света на млада жена, отчуждена от всичко нормално. В много награждавания си филм, Gabe Ibañez ще ни стресне и ще провокира. Предупреждаваме... Maquina не е филм за всеки.
GABE IBAÑEZ / Испания ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
I Love Sarah Jane
В пост-апокалиптичен свят групичка деца се оказват в град, превзет от зомбита. Това не е поредният филм за зомбита, всъщност I Love Sarah Jane може да се разглежда и и като един очарователен horror, в който едно момче ще изпита първите си любовни трепети.
SPENCER SUSSER / Австралия ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
The Gloaming
Един герой създава свят, който бързо става неуправляем в следствие на постоянната акселерация на еволюцията. По особен начин The Gloaming е един разтърсващ разказ за човечеството, разказан от гледната точка на Бог. Directed by Niko NoBrain.
NIKO NoBRAIN / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Семейна терапия
Мъж и жена, женени от вероятно доста години, си намират постоянно поводи да се карат. Какво трябва да им поднесе съдбата, за да преодолеят тези вредни ефекти на битовизма и отново да оценят това, което могат във всеки миг да загубят?!
ПЕТЪР ВЪЛЧАНОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Banker
Един учен работи в банка за сперма. Той е средностатистически мъж на средна възраст без развити социални умения за сметка на знанията, които притежава и доста срамежлив. The Banker е една сатирична приказка за проблематиката на днешния свят.
MICHAEL SHEEN / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
Spielzeugland
Какво ще се случи, когато едно германско дете вярва, че съседите му от еврейски произход ще заминават за страната на играчките? Spielzeugland разглежда в дълбочина историята на две семейства, оцеляващи през мрачните времена на Втората световна война.
ALEXANDER FREYDANK / Канада ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
My Mom Smokes Weed
Една възрастна жена с 20 годишния си невротичен и неуверен в себе си син поемат на дълъг път, за да се срещнат с някакъв съмнителен дилър, за да възстановят запасите си от коз. However, My Mom Smokes Weed не е типичният филм за трева.
CLAY LIFORD / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+