АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009
2008 31
2007 1974 1956
  Чехия Мексико Ирландия Гренландия Южна Корея Нова Зеландия Хаити Испания Украйна Сърбия & България Полша Гърция Европа Аржентина Русия Сърбия Швейцария Швеция Франция Дания CAN+JAP+RUS Белгия Румъния Хонг Конг Иран Малайзия Япония Колумбия Бермуда Бразилия Китай Хърватска ЮАР Индия Канада Холандия Венецуела САЩ Норвегия България Америка Португалия Великобритания Австралия Австрия Тайланд Израел Египет Германия Босна и Херцеговина
Keith Reynolds Cant Make It Tonight
Колко е натегната пружинката на обикновения работещ човек в офисната му килийка? А какво става, ако тя се пренатегне? Тази 2D анимация ще ви издигне в позицията на неутралния наблюдател. Позиция, която ще ви разкрие част от куриозите на съвременната ни градска реалност.
Felix Massie / Великобритания АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Plastic
Филм, намигващ на едни от дълбоко вкоренените в женското съзнание въпроси: какво да облека; какво виждам, когато погледна в огледалото; като себе си ли да отворя вратата за тази среща? Но, ако гледате внимателно, ще откриете и важни отговори.
Sandy Widyanata / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Marry Me
„...история от 80-те, която е за момиче, желаещо да се омъжи за малко момче, което просто иска да си играе със своето колело BMX”. И не само. Marry Me е симпатична история за хлапета, носител на престижно отличие от световния Tropfest за 2008 година.
Michelle Lehman / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Symphony
Какви проекции има утвърждаването и обособяването на индивида? Поредният абстрактен шедьовър на Erick Oh ще ни впусне в дълбините на човешкото съзнание и метафорично ще визуализира борбата при опит за бягство от масовостта.
ERICK OH / Южна Корея АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
On Time
Артур е преживял любовно разочарование и, обхванат от тъга, чака самолета си на летището. До него ще седне един усмихнат човек, който ще му представи своето изобретение - артефакт, чрез което могат да се разрешат някои житейски проблеми. По сюжета на Room 8.
TED CHUNG / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Small Pleasures
Един кратък филм, който казва много. Ще обърнете внимание на малките неща, които изпускаме, защото си мислим, че едва ли не ще живеем вечно и ще има време за тях. Истината е, че може и да няма. Затова всеки момент трябва да бъде изживян напълно и с всички сетива.
CONSTANTIN PILAVIOS / Гърция ИГРАЛНО КИНО / РОМАНТИЧЕН
Dans La Tête
Един войник открива, че е умрял и се е озовал пред портите на рая. Пред него обаче се поставя едно последно изпитание, което в последствие ще го отведе до една дилема. Дилема, която днес е въпросът пред човечеството, чийто отговор е смисълът на живота.
GREGORY DAMOUR / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Section 44
В този трилър, един мъж ще бъде отвлечен посред бял ден. По всичко личи, че разпитващите са добре усведомени и знаят защо той е там, но проблемът е, че той не знае защо е отвлечен. Филмът определено ще ви задържи вниманието, а краят ще ви удари като плесник!
DANIEL WILSON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+