АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012
2011 94
2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Франция Австралия Швеция Египет Германия Босна и Херцеговина Бразилия Норвегия Тайланд Япония Венецуела Швейцария Южна Корея Хърватска Румъния Иран Европа Индия Полша Дания Израел Бермуда Русия CAN+JAP+RUS Сърбия Нова Зеландия Испания Гърция Колумбия Белгия Австрия Ирландия ЮАР България Сърбия & България Гренландия Чехия Китай Португалия САЩ Великобритания Аржентина Мексико Украйна Хаити Хонг Конг Америка Канада Малайзия Холандия
The Mind Job
В един по-напреднал свят от нашия, технологиите вече са достигнали дълбините на човешката памет и могат да визуализират спомени. Те се оказват особено полезни за разкриване на престъпления, ако свидетеля е останал жив. Какво обаче е сбъркано в тази нова възможност?
JJ WINLOVE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Adam and Dog
Преди да се появи Ева, Адам има друга компания в рая. При това, нечовешки добра! Кучето ли е най-добрият приятел на човека или човекът е най-добрият приятел на кучето, предстои да разберем в този страхотно изрисуван свят на Minkyu Lee, впрочем Oscar Nominée 2013.
MINKYU LEE / САЩ АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Payload
В тази история, напомняща леко за Total Recall, където две общества бяха свързани с турбо асансьор, минаващ през земните недра, богатите живеят в орбита, а бедните на земната повърхност. Връзката им е асансьор, а билетът за него се е превърнал в детска мечта.
STUART WILLIS / Австралия FX ЕФЕКТИ / ДРАМА
The External World
Момченце се учи да свири на пиано по трудния начин. Kак комуникират птица и факс машина? Изпражнения раждат изпражнения. Каква е рецептата за щастие? Какво означава съвременно изкуство? По какъв начин всички тези въпроси и сюжети са свързани? Дали?
DAVID OREILLY / Ирландия АНИМАЦИЯ / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
Beast
Малкият Бенямин трябва да се справи с факта, че живее в среда на домашно насилие. Дали този удар няма да превърне самия него в звяр? Един филм с постоянна ескалация на напрежението, който ни демонстрира, че чудовище има във всеки един от нас.
LARS ARENDT / Дания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
The Debt Collector
Hoovy е събирач на дългове във времена на масова бедност, известни като Голямата депресия през 1930. При поредната къща, която посещава, ще се случи нещо, заради което, хората, за които работи ще го поставят пред тежка дилема. The Debt Collector е уестърн от класа.
MICHAEL GARCIA / САЩ ИГРАЛНО КИНО / УЕСТЪРН
The Guilt
Вината е основен цвят в палитрата от емоции, които един човек може да изпита. Тя, за разлика от другите емоции е зависима от възгледи, убеждения, действия на околните и е гориво за съвестта. Един мъж влиза в порочния кръг на вината. Отмъщение или опрощение е изхода от него?
DAVID VICTORI / Испания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Choros
Choros е нещо нетипично дори и за категория „експериментално кино“. Michael Langan, смесвайки техники от анимацията и видео заснемането, създава нещо красиво, придавайки ново измерение на думата „хор“. Танцът е „pas de trente-deux”.
MICHAEL LANGAN / САЩ FX ЕФЕКТИ / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+