АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014
2013 128
2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Хърватска Япония Хаити Румъния Украйна Белгия Европа Гренландия САЩ Индия Сърбия Великобритания Полша Америка Гърция Босна и Херцеговина Малайзия Бермуда Южна Корея Дания Тайланд Иран Нова Зеландия Швеция Франция Китай Португалия Австралия Ирландия CAN+JAP+RUS Швейцария Израел Колумбия Норвегия ЮАР Германия Холандия Чехия Мексико Канада Испания Египет Австрия Хонг Конг Бразилия България Сърбия & България Аржентина Русия Венецуела
Pipas
В една свежа утрин, две дами седят навън и размишляват по клюкарски върху деликатната ситуация между гаджето на едната, който работи в пекарна, и самата нея. До какви изводи достигат те и защо тези изводи може и да са ви от полза?
MANUELO MORENO / Испания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
You Like
Масовият дефект е велик феномен. Сборът от масите на всички частици, които изграждат атома, е по-голям от масата на самия атом. Ако ядрото беше с големина на тенис топка, най-близкият електрон щеше да се намира на 4 км. Другото е празнота. Бахти постмодернизма...
PARTIZAN ANIMATIONS / Франция АНИМАЦИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
Dinner and a Movie
Randy Stubleski не може да намери половинка по стандартния начин, но пък някак успешно го постига в сайт за запознанства с жени докато е в затвора. Уви, срещата между двамата ще протече по-различно от очакваното. Един филм, който ще ви остави със смесени чувства.
BEN ASTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
Внимавай
Все още проблемите на Земята и начинът, по който човечеството създава своя динамичен свят, намират отзвук повече в изкуството, отколкото в политиката. Колкото повече хора обаче повярват в промяната, толкова по-реална ще е тя. Внимавай в картинката!
КРИСТИЯН АНДРЕЕВ / България АНИМАЦИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
The Record Breaker
Как човек може да стане ненадминат? Вероятно, като непрекъснато се доказва пред себе си и пред другите. Например, като бъде най-добрият в това, което прави. Или в повече от едно нещо… С други думи - рекорди! Каква е тънката граница обаче между състезанието и призванието?
BRIAN MCGINN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Dinner with Holly
Млада двойка, загубила тръпката някъде из безкрайните цикли на ежедневието, се опитва да запали искрата отново с план да поканят за вечеря тяхна готина приятелка. Завършекът на тази история дава интересна картина за невидимата криза на съвременното общество.
JOSH CROCKETT / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Tiny Tortures
Красив и мрачен, клипът към Tiny Tortures на Flying Lotus разказва историята на едно момче, загубило ръката, а заедно с нея и бъдещето си. Някъде между реалността и фантазията, насред кутийки от хапчета, героят успява да открие надежда, но каква е цената й?
DAVID LEWANDOWSKI / САЩ МУЗИКА / ДРАМА
The Biggest World Scam
Днес, рекордно малък процент хора контролират рекордно голям процент други хора. Как става това и как се поддържа най-мащабната илюзия, създавана някога, внушавайки, че хората са свободни и независими, докато имат пари в джоба? И какво е FED?
MICHAEL MALONEY / САЩ МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+