АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014
2013 128
2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Бермуда Малайзия Великобритания Белгия Португалия САЩ Босна и Херцеговина Чехия Испания Ирландия Египет Полша Аржентина Австрия Тайланд Швейцария Холандия Венецуела Израел Дания Франция Нова Зеландия Сърбия & България CAN+JAP+RUS Норвегия Хърватска Бразилия Украйна Гърция Индия Швеция Германия Хонг Конг Сърбия Иран Китай Гренландия Румъния Америка България ЮАР Колумбия Австралия Хаити Европа Южна Корея Мексико Канада Русия Япония
Undelivered Package
Какво става, когато в едно утопично бъдеще възможността за телепортация не е само фикция, а се превръща в реалност? Undelivered Package е филм, поставящ под въпрос тази алтернатива и възможните последствия от нейното реализиране и прилагане.
JULEN SANTIAGO / Испания ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Лирична история за един писател, който се опитва да избяга от реалността в търсене на вдъхновение. Дали появилото се малко момиченце е самото вдъхновение, или той е попаднал в собствения си измислен свят?
The Awareness
В навечерието на технологична революция, чистач в офис сграда остава насаме с компютрите. Един от тях се включва и започва да говори. Моли го да го унищожи. Защо? Напрежението ескалира, а въпросът на кого вярваш като че ли никога не е имал по-голямо значение.
HENRY DUNHAM / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Chupan Chupai
В един бъдещ момент, хората ще са способни да създават, т.н. умни градове, които могат да се променят според желанията и целите на обитателите им. Как би изглеждала една детска игра на криеница в такъв град при това през очите на вече съществуваща технология?
FACTORY FIFTEEN / Великобритания FX ЕФЕКТИ / ФЕНТЪЗИ
Evolutive Organic iNterface
Някъде из недалечното ни iбъдеще, се появява човек v2.0 – по-красив, по-умен, с вградени технологии... съвършен човек. Светът с човек v2 не изглежда по-лош от сегашния. E.O.N. поставя въпроси, които сериозно ще ви замислят. Човешкия прогрес самоцел ли е или следствие?
ЕВГЕНИЯ ДАТСКО / Русия FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Echo
Телефонът звъни. Един единствен миг и животът ти никога повече няма да бъде същия. Можеш ли да го задържиш? Можеш ли да го върнеш? Можеш ли да продължиш или моментът ще се връща отново и отново, като ехо... Брилянтен филм, който ще ни излъже, изуми и трогне.
LEWIS ARNOLD / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
SLR
Разведен мъж води двойнствен живот на обикновен човек на средна възраст и потребител в сайт за извратени воайорски снимки. Двете страни на личността му се сблъскват, когато в същия сайт той намира разголени снимки на собствената си дъщеря-тийнейджър.
STEPHEN FINGLETON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
KIN
KIN не е просто филм, а едно уникално преживяване. Всеки кадър ни пренася в един нов свят и в едно различно време. Визуално-музикална наслада за сетивата, разкриваща и въвличаща ни в един приказен сят, изграден от оригиналната визия на братя McKinnon. KIN!
SEB & BEN MCKINNON / Канада МУЗИКА / ФЕНТЪЗИ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+