АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014
2013 128
2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Европа Япония Гърция Русия Иран Южна Корея Великобритания Холандия Румъния Колумбия Австралия Китай Аржентина Австрия Хаити Португалия Бермуда Белгия Сърбия & България Чехия Израел Дания ЮАР Сърбия Мексико България Германия Испания Франция Украйна Полша Канада Гренландия САЩ Нова Зеландия Норвегия Малайзия Египет Хонг Конг Хърватска Индия Венецуела Босна и Херцеговина Ирландия Швеция CAN+JAP+RUS Бразилия Тайланд Америка Швейцария
King and Lionheart
В сиво-черния свят, който е останал след урбанизация и предполагам някаква техническа революция, последните хора, които имат връзка с природата, са момче и майка му. Те биват разделени, но на помощ идват духовете на изчезнали завинаги животни.
ARON ARNARSSON / Исландия МУЗИКА / ФЕНТЪЗИ
Inside
Филмът е поглед в една килия. Там има една жена, която очевидно е луда. Ние обаче успяваме да надникнем в главата й. След толкова много лекарства, дали душата й ще е станала празна и пуста като стаята, в която я държат? Преживейте емоции както никога досега.
MATT CERWEN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Wealth Inequality in USA
Едно наскорошно изследване сред американците приключва с разтърсващи резултати, счупвайки напълно илюзията за социалното псевдо равенство, в което вярват много хора. Впрочем това не се отнася само за САЩ, но и за почти целия свят.
UNKNOWN / САЩ МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
LSD ABC
Какво се случва в този филм? По дяволите? И ние не знаем, но предполагаме, че взималите LSD ще могат да ни помогнат. Наистина е объркващо, но нека поне опитаме да разберем какво горе долу се случва с възприятията на използващите психотропното вещество.
LAURA SICOURI / Франция АНИМАЦИЯ / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
Method
В този филм един полицай трябва да изтръгне важна информация от жена. Дали ще успее?! Дали всичко е въпрос на методи?! Method по интересен начин ще направи преход между две измерения на киното, нещо което много рядко срещаме във филм, изобщо.
GREGORY SMITH / USA ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Brain Divided
Тя е готина мацка. Той иска да я впечатли. Само че двете половини на мозъка му имат различни мнения по въпроса как това ще се случи. Едно филмче за всички, които са имали сконфузни първи срещи. (С бонус - съвет как да оправим нещата, след като оплескаме всичко.)
JOON SHIK SONG / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Tonight I Strike
Трагедия, която се развива в близкото бъдеще ни показва някои от нещата, които никога няма да се променят. Когато човек обича е готов да мине през какво ли не в търсене на отмъщение. Eдна невероятно реална история - точно затова ще ви разтърси из основи.
DAN GAUD / Канада ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
La Cruz
Урок по кормуване от баща към дъщеря в опит да бъдат поправени семейни взаимоотношения. Всичко върви добре до появата на мистериозно видение по средата на пътя, което ще задейства бързо ескалираща поредица от събития и неочаквани обрати.
ALBERTO EVANGELIO / Испания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+