АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014
2013 128
2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Холандия Австралия Португалия Китай Сърбия & България Русия Норвегия Канада България Хърватска Венецуела Индия Швеция Гърция Европа Южна Корея Гренландия САЩ Босна и Херцеговина Малайзия Полша Австрия Испания Белгия Германия Ирландия Хаити Тайланд Бермуда ЮАР Франция Америка Мексико Аржентина Румъния Япония Хонг Конг Швейцария Чехия Нова Зеландия Дания Сърбия Израел Египет Бразилия Украйна CAN+JAP+RUS Великобритания Колумбия Иран
Love in Time of Advertising
Oператор на билборд, горд жител на разрастващия се Град на рекламата, се влюбва в симпатично момиче, което има малка къща точно под неговото табло. Героят започва борба за вниманието на девойката, като се опитва да й се обясни в любов чрез рекламни послания.
MATT BERENTY / САЩ АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Distraction
Писател, проститутка, евтин мотел, дебеловрат шеф и един сценарий за дописване. Никакви смущения. Животът обаче също има краен срок и понякога се оказва, че пределът е точно тази нощ... Distraction.
STEPHEN SCHUSTER / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Proximity
Когато животът ти зависи от минни устройства закрепени за тялото, въоръжени похитители и редица други фактори, инстинктът ти за самооцеляване работи на пълни обороти. Дали той ще надделее в такава ситуация? И как ще повлияе на преценката? Proximity.
RYAN CONOLLY / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Един ученик си позволява да озаглави есето си „Ботев е идиот“. От това заглавие произтича ситуация, която може да промени нагласата на всеки негов съученик, след като директорката го изправя пред класа и се опитва да наложи своите възгледи.
I Killer
I Killer се случва някъде из дълбоката италианска провинция, но идеологията, изразена в него може да се случи навсякъде. Идеология на омраза, смърт и чест. I Killer е история за група деца, създали свои правила на живот и оцеляване... със смразяващ край.
FRANCESCO CALABRESE / Италия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Sunshine State
Един млад мъж, пиян, самотен и намиращ се в средата на нищото, на тръгване към дома си, качва странен скитник в колата си и се отправят към щата Queensland. Наричат го още Слънчевия щат. Как обаче ще завърши това пътуване?
SKYE WHITE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Record / Play
Касетка, стар walkman, малка частичка от уред на НАСА и... Какво бихте направили ако получите възможност да промените миналото? В тази завладяваща sci-fi история Jesse Atlas ни повежда в едно пътуване отвъд времето и пространството, за да бъде спасен нечий живот.
JESSE ATLAS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
La Donna
La Donna е приказка за една двойка, търсеща нещо ново и предизвикателно в иначе скучния си живот. Всичко е розово и хубаво до момента, в който не се вкарват в смъртоносна ситуация. La Donna е спокоен филм, който ви шепне тихо, че най-лошото предстои.
N. HONNOLD & A. ZHURAVLOV / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+