АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014
2013 128
2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  България Чехия Аржентина Полша Америка Испания Белгия Румъния Сърбия Гренландия Португалия Египет Хонг Конг Австралия Русия Гърция Япония Хаити САЩ Германия Хърватска Ирландия Нова Зеландия Франция Мексико Израел Сърбия & България Холандия Китай Бермуда ЮАР CAN+JAP+RUS Дания Великобритания Тайланд Южна Корея Индия Иран Европа Швеция Бразилия Австрия Украйна Канада Венецуела Малайзия Колумбия Норвегия Босна и Херцеговина Швейцария
Margo Lily
Една млада двойка преживява трагедия. Наближава Коледа и решават, че вдъхвайки живот на едно дърво, ще увековечат спомена за детето си в реалния свят. Margo Lily е наистина тежка драма, след която обаче все пак ще почувствате малко топлина.
D. CLARK & L. STEWART / Канада ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Method
В този филм един полицай трябва да изтръгне важна информация от жена. Дали ще успее?! Дали всичко е въпрос на методи?! Method по интересен начин ще направи преход между две измерения на киното, нещо което много рядко срещаме във филм, изобщо.
GREGORY SMITH / USA ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
La Cruz
Урок по кормуване от баща към дъщеря в опит да бъдат поправени семейни взаимоотношения. Всичко върви добре до появата на мистериозно видение по средата на пътя, което ще задейства бързо ескалираща поредица от събития и неочаквани обрати.
ALBERTO EVANGELIO / Испания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Alone Time
В тази драма на Rod Blackhurst ще проследим сивото и монотонно ежедневие на една жена. В един момент тя решава да излезе за малко от този цикъл и да отиде на къмпинг в планината. Как обаче ще завърши този иначе спокоен филм, според вас?
ROD BLACKHURST / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
From the Future with Love
From The Future With Love разказва за свят, подобен на нашата представа за антиутопично бъдеще на човечеството. В този свят полицията вече има съвсем друга концепция. Тя защитава само тези, които са си платили лиценза, при това по тарифни планове. Какво следва?!
K-MICHEL PARANDI / САЩ FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
India SC 2013
Докато в нашия модерен свят, проблемите на ежедневието са от най-различен характер и в повечето случай не са фатални, то по някои земи, целта на деня може да се сведе до това ще успеят ли да си набавят чиста вода. И така цял живот... Този филм трябва да го гледате!
JAMIE PENT / Индия ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Broken Night
Майка и дъщеря пътуват сред красивата пустош. Всичко върви добре докато инцидент не провокира поредица от странни събития, които ще ни карат да си задаваме въпроси дълго след края на филма. От сценаристът на 21 грама и създателят на Списъкът на Шиндлер.
GUILLERMO ARRIAGA / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Dan Invited Hannah For Dinner
Хана приема неочакваната покана за вечеря, отправена от приятеля й Дан. Фактът, че по принцип той не готви, я кара да мисли, че е станало време да получи едно дългоочаквано от нея предложение. Дали обаче съдбата не й е подготвила нещо съвсем различно?
PATRICK T. LO / Канада ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+