АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014
2013 128
2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Египет Венецуела Бермуда ЮАР Босна и Херцеговина Швейцария Гренландия Великобритания Австрия Швеция Южна Корея Сърбия Русия Румъния Ирландия Дания Белгия Аржентина Япония Испания Мексико Канада Хаити Сърбия & България Германия Хърватска Америка Малайзия Бразилия Чехия САЩ Хонг Конг Европа Португалия Колумбия Холандия Иран Тайланд Австралия Полша CAN+JAP+RUS Израел Норвегия Украйна Индия Нова Зеландия Гърция Франция Китай България
В един обикновен семеен магазин, се продават неща, които вероятно не бихте намерили за уместни. Стоката се състои от всевъзможни пособия за изпълнение на самоубийство. Филм, в който бялото е черно, черното бяло, а сивото - поле за всевъзможни интерпретации.
Curfew
Телефон. Стар и червен. Символ. Добре започва. Кръв, пороци, вода, човек, ножче, звънящ телефон и зов за подкрепа. Кой ли е? Възможно ли е да е човек, заради когото героя да преосмисли решението си и да се откаже от самоубийството? Oscar winner 2013! Curfew.
SHAWN CHRISTENSEN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Brazzaville Teen-Ager
Гюнтер е млад журналист, чийто баща е на смъртния одър. Двамата никога не са могли да си говорят истински. Това кара главния герой да се впусне в невероятна и абсурдна авантюра, чрез която да върне жизнените сили на татко си и най-накрая да намери общ език с него.
MICHAEL CERA / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
West African Truckers
Ако си представяте Африка като тази от Цар Лъв с обширните савани, жирафи, дебели дървета и красиви жени с плодове на главите си (това, от други филми)... сте в дълбока заблуда. Западна Африка е паралелен на нашия свят, но в най-лошата му светлина.
VICE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Connecting
Когато бях малък, вярвах в едно бъдеще, донякъде стъпвайки на фантастиката, книгите и логичната мисъл какво може да се появи. Днес съм на 21, но бъдещето вече не е бъдеще, а е тук и сега. В настоящето, в което е трудно да се каже какво ще стане дори след 10 години.
BASSETT & PARTNERS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Mae and Ash
Mae и Ash са в отворена връзка. Всичко върви добре, докато една сутрин “другата жена” не остава за закуска. Какви точно са правилата на играта? Къде точно лежат границите? И дали всъщност сивата територия устройва всички?
SHUCHI TALATI / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
This is Vanity
Колко далеч може да стигне една майка, за да защити детето си от кварталната банда хулигани, които са взели на прицел дъщеря й? До какво може да доведе тоталната липса на ценности у един човек? This is Vanity е може би най-разтърсващата история за 2013.
OLIVER GOODRUM / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Magnesium
Един живот ще бъде поставен на карта, когато млада гимнастичка прави грандиозно откритие за себе си, дни преди големия турнир, който е последният й шанс да стигне до върховете в художествената гимнастика. Филм от Sundance 2013.
SAM DE JONG / Холандия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+