АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 64
2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Норвегия Сърбия Испания Колумбия Румъния Русия Венецуела Дания Швейцария САЩ Франция Хаити Иран Китай Малайзия Босна и Херцеговина Гърция Израел Ирландия Швеция Чехия Белгия Великобритания Португалия ЮАР Полша Хонг Конг Япония Южна Корея Нова Зеландия Аржентина Австралия Египет Индия Бразилия Канада Тайланд Хърватска Украйна Европа Австрия CAN+JAP+RUS Гренландия Мексико Холандия Бермуда Америка Сърбия & България България Германия
Бар Желание
Докато опитват да се изплъзнат на преследвачите си, Стиви и Джейк попадат в бар „Желание". Дали там ще намерят сигурно убежище или нова опасност? От преследвачите им няма и помен, но интересното тепърва предстои.
КИРИЛ ТОТЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / FILM NOIR
We Will Live Again
Живот след смъртта, запазване на телесната субстанция и съществуване в бъдещето. Всички тези теми са обект на разглеждане дори при беглото споменаване на криониката. We Will Live Again ни информира именно за тази експериментална процедура и нейните перспективи.
MYLES KANE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Какво носим в джобовете си
Проверявали ли сте скоро какво носите в джобовете си, без дори да подозирате, че е там? Забравена запалка или полепнали по плата стари дъвки. Ако смятате тези дребни неща за безполезни, помислете пак - може би джобовете ви са пълни с десетки неизживени приключения!
ГОРАН ДУКИЧ / Хърватска STOP MOTION / ФИЛОСОФСКИ
Упражнения за разговор
Осемгодишно момче разбира, че родителите му искат да му вземат кучето и бяга от къщи. По пътя непознат мъж го качва в колата си. Докато родителите на детето са в паника и се карат, синът им обикаля пусти пътища със странния непознат. Упражнения за разговор!
КАМЕН КОЛАРОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Exit Log
Отегчението от дългото пътуване на два астронавта в дълбокия космос ще се превърне в борба за оцеляване, когато получават съобщение от бъдещето, че корабът им ще аварира. Exit Log е оригинална sci-fi история проследяваща последствията от теоретично пътуване във времето.
CHRIS CORNWELL / Великобритания FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Francis
Francis е на палатка със семейството си на брега на дълбоко езеро в затънтен край на резерват, в който е трудно да срещнеш човек с дни. През нощта, тя решава, че иска да отиде в центъра на езерото с лодка, без да подозира какви тайни се крият под спокойната, тиха повърхност.
RICHARD HICKEY / Великобритания 3D АНИМАЦИЯ / ТРИЛЪР
Russian Roulette
Lucy върти световната интернет рулетка за непознати, докато не попада на Yergey, руски космонавт, пратен в орбита, за да поправя руски телескоп. С лека доза хумор, Russian Roulette всъщност дава нова перспектива за понятието „сам“. От центъра на Лондон до Космоса.
BEN ASTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Foxes
Какво се случва, когато човек загърби обществения договор и се завърне в своето естествено състояние? Foxes проблематизира човешкото състояние на границата на социалното и природното – един диалектически сблъсък, резултиращ в трансформация в животинското.
LORCAN FINNEGAN / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+