АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 64
2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Египет Франция Белгия Сърбия & България Полша Южна Корея Америка България Австралия Украйна Гърция Европа CAN+JAP+RUS Сърбия Великобритания Швеция Индия Австрия Испания ЮАР Дания Канада Холандия Швейцария Колумбия Гренландия Бразилия Хаити Мексико Португалия Чехия Нова Зеландия Тайланд Румъния Босна и Херцеговина Израел Хърватска Бермуда Китай Япония Аржентина Венецуела Германия Русия Иран Ирландия САЩ Хонг Конг Малайзия Норвегия
Close
Close е интимен портет на взаимоотношенията между баща и син. В седмицата на тринайсетия си Рожден ден, Чарли ще направи ужасно разкритие, което ще го сближи с баща му.
Geoffrey Taylor / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Sahar
Тази драма в канадски изчистен стил, разказва за семейството на Надим, емигрирало от Афганистан, което изпитва трудности с разбирането на западния стил на живот, който дъщеря им Сахар води от известно време. Sahar на персийски е Магия.
Alexander Farah / Канада ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Deadbook
Deadbook: Една виртуална стъпка напред в справянето с проблема за смъртта или снемането на всякаква етичност във виртуалното пространство? Смъртта продава, но колко от нашата човечност сме готови да платим за нея?
Richard Scobie / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Mouse X
Мъж се събужда на непознато място и тръгва на пътуване из лабиринта на еднаквостта, за да открие, че не е единственият той. Търсенето го отвежда до дори по-страшен извод. Една (или всички?) човешка съдба се оказва не по-различна от тази на бялата лабораторна мишка, предмет на експеримент в напълно контролирана среда.
JUSTIN TAGG / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Jerrycan
Гениалните сюжети са най-често простичките истории. "Jerrycan" е универсална история за група момчета, които, принудени от скуката, се впускат в опасна игра. Едно от тях обаче ще бъде принудено да направи избор на живот и смърт...
JULIUS AVERY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Looms
Сред ритмите на лоялността, завещанието и смъртта, Looms се центрира около универсалната дилема, пред която е изправен самотен фермер: да промени живота си или да се придържа към корените си.
THE FUNK BROTHERS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Fuga
Зеленооката завист при Шекспир във FUGA се изражда в буквализираната метафора на безочието. Главните действащи лица във филма са слепи. Живеенето се взривява от насъбиране на твърде много настояще. Настоящето на другите. Винаги, винаги другите.
JUAN ANTONIO ESPIGARES / Испания АНИМАЦИЯ / ДРАМА
Упражнения за разговор
Осемгодишно момче разбира, че родителите му искат да му вземат кучето и бяга от къщи. По пътя непознат мъж го качва в колата си. Докато родителите на детето са в паника и се карат, синът им обикаля пусти пътища със странния непознат. Упражнения за разговор!
КАМЕН КОЛАРОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+