The News
РЕЖИСЬОР LUKE SHANAHAN  •  СЦЕНАРИСТ LUKE SHANAHAN
Австралия / 2009 / 4'
Мъж и жена се събират в кафенето, където за пръв път са се срещнали, за да си съобщят важни новини. Нещата, които ще си кажат обаче са толкова различни като естество, че резултатът ще бъде тотално фиаско.
L uke Shanahan (режисьорът) много умело смесва две тотално различни атмосфери. Светлата, лирична и идеалистична обстановка, когато си мислим за предстоящото раждане на дете - плод на любов и втората такава – мрачна, гадна и дори отвратителна, когато си мислим за убийство на жена при нелеп инцидент по време на скандал, а за черешка има и изневяра.
 
Всичко това стои зад желанието и двамата да си съобщят „прекрасни“ новини при това в идилично кафене, където са се срещнали за пръв път... След като свърши филма гледах с присвити устни и бях като праснат с ютия, че даже ми стана смешно. Само ако той знаеше, че тя е бременна щеше да си запази тази черна история до гроба си и да отгледа щастливо бъдещото си дете. Само ако тя знаеше, че той е убил сестра й след като се е чукал с нея, нямаше изобщо да се захваща с него... Едните думи колко много могат да променят бъдещето. 
SUBSCRIBE
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+