Close
РЕЖИСЬОР TAHIR JETTER
САЩ / 2011 / 8'
Рано сутринта, след среща за секс, Анджела си тръгва от апартамента на Дерек, но той има очаквания за нещо повече и е твърдо решен да не се дава без борба. Свръхреалистична история за интимността между двама души и още нещо.
К огато става дума за любов и секс, разминавания между очаквания и реалност често могат да се получат. Тези разминавания са вдъхновили хиляди велики автори, режисьори и музиканти да създадат своите произведения, но решение не е намерено все още. А и може би не трябва, защото светът без тези сблъсъци би бил една скучна утопия.
 
Филмът е селектиран за Sundance 2011 и YouTube Screening Room като общото становище на хората е, че филмът е силно автобиографичен. Самият режисьор - Tahir Jetter го признава. Филмът ми привлече вниманието с това, че хем навлиза в интимността между мъж и жена, хем го прави чрез проста ситуация, хем казусът, който поражда ситуацията не подлежи на морална оценка, защото е твърде субективен. Някак трогващ е! Със сигурност Jetter влиза в листата на режисьори, които следим, защото с този романтичен, но не розов усет, с който действа, съм сигурен, че един ден ще видим нещо още по-добро.
SUBSCRIBE
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+