АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Белгия Сърбия Хърватска Израел Мексико Китай Германия Индия Нова Зеландия Холандия Сърбия & България Португалия Швеция Южна Корея Франция Румъния Европа Полша Америка Бермуда Малайзия Швейцария Гренландия Хаити Гърция Великобритания ЮАР САЩ Канада Хонг Конг Колумбия Босна и Херцеговина Дания Венецуела Бразилия България Тайланд Австралия Чехия Испания Австрия Русия Норвегия Египет Ирландия Аржентина Япония Украйна Иран CAN+JAP+RUS
Mr. Happy Man
Вторият паметник в историята на остров Бермуда е този на ексцентричния Джони Барнс. „Mr. Happy Man” разказва забележителната му история и почти сигурно ще ви усмихне; може да ви натъжи, но едва ли ще останете равнодушни.
Matt Morris / Бермуда ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Hello World :)
Големият брат би скимтял сритан в ъгъла на тази киберпънк действителност. Неговата „Полиция на мисълта” би получила полюция при мисълта за подобни технологични хоризонти. „Здравей свят” трябва да се прекръсти на „Сбогом свят”.
Etienne Larragueta, Rafaël Mathé / Франция FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
In The Fall
Steve Cutts отново е тук с характерния си критичен поглед и чувство за хумор. „In the fall" забавлява и ни предизвиква да направим равносметка: ако знаем, че днес е последният ни ден – бихме ли умрели с усмивка?
Steve Cutts / Великобритания АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Филма разказва за 17 годишно момче от ромски произход, което открива своя музикален талант. След конфликт в класната стая, неговият учител решава да го провокира да се противопостави на агресията и да потърси себе си. Това може да му промени живота.
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?
Това парче е слушано, както се слуша летен дъжд; или както се слуша жена, която се облича след душ; градът от последния етаж; камбаните без езици на вечния живот.
David Wilson / USA МУЗИКА / РОМАНТИЧЕН
Deathigner
Тайванската анимация Deathigner ни пренася по невероятен начин в едно необикновено училище, където усилено се осъществява подготовката на наследниците на митологичните събирачи на души. Какво става, обаче, когато един от тези наследници има друг талант и решава да го покаже?
Tzu-Hsuan Fei / Тайван АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
One Bright Dot
В човешкия мозък има толкова неврони, че възможните комбинации между тях, пораждащи идеи са почти безкрайни. Затова Айнщайн е казал, че човекът е отделна Вселена. Идеите са красива енергия, която се споделя без да се изчерпва, оформяйки удивителния и сложен цивилизационен свят.
Clément Morin / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
My Daughters Boyfriend
Разведена майка с две деца се налага да взима екстремни мерки, за да прекрати токсичната връзка между дъщеря й и новото й гадже. Невероятна история за конфликт в социален триъгълник, който изисква тежки решения.
Joey Izzo / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
A Truncated Story of Infinity
Колко всевъзможни неща могат да ви се случат в един обикновен ден? Следвайки деня на Винсент, Субектът X и паралелните му вариации, A Truncated Story of Infinity ще ни разкрие ефекта и красотата на това всеки миг в живота ви да бъде уникален.
Paul Trillo / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
The 3rd Letter
Представете си, че за сърцето ви имаше ключ, но той не принадлежи на вас, а на компанията-производител. Филм, който ще допадне на любителите на антиутопичното.
Grzegorz Jonkajtys / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+