АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Южна Корея Сърбия & България Колумбия Дания Австрия Япония ЮАР Мексико Америка Франция Тайланд Чехия Португалия Швеция Израел Германия Китай Малайзия Ирландия Русия Полша Австралия Бермуда България Хърватска Белгия Хаити Бразилия Аржентина Хонг Конг Египет Гърция САЩ Великобритания Холандия Румъния Иран Сърбия Испания Босна и Херцеговина Гренландия Индия Норвегия Европа Нова Зеландия Украйна Канада Швейцария Венецуела CAN+JAP+RUS
Momentos
Бездомник спи на улицата пред магазин. В един момент светват LCD екраните в магазина и той сяда удобно да гледа телевизия, без да подозира, че предстои да види нещо, което ще промени живота му. Филм за смейството, добрите спомени и късмета!
NUNO ROCHA / Португалия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Пътеки
Бременна жена със здравословни проблеми започва да ражда във влак, пътувайки с още трима героя в трите крайности – бездомник, богаташ и проститутка. Какво ще се случи обаче нататък, зависи от вас, зрителите. Съвсем сериозно!
ЕМИЛИАН ДЕЧЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Bitch
Мъж чака на каса в супермаркет да си плати консерва с риба тон, а пред него възрастна дама пазарува за седмицата и го моли от сърце като си тръгва да й каже „чао мамо“. Не подозирате обаче каква кучка може да бъде една жена, дори с най-миловидното лице!
DOM BRIDGES / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Tune for Two
Убиецът държи опрян пистолета в главата на жертвата си, която още не е застрелял. Тази тишина, предшестваща екзекуцията, внезапно се прекъсва от нещо неочаквано. Tune for Two е филм за странната връзка между екзекутора и жертвата.
GUNNAR JARVSTAD / Швеция ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Gridlock
Представете си, че сте блокиран в задръстване и по телефона разбирате от дъщеря си, че жена ви изневерява с ваш познат. История с умопомрачителен край! Gridlock е номиниран за Оскар през 2003, но си остава класика в черния хумор и до днес.
DIRK BELIEN / Белгия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Ormie
Ormie е розово прасе, което намира купа с бисквити върху един хладилник и тъй като не може да ги стигне, проявява изключителна изобретателност. Кратка, но много хубаво направена и забавна анимация за проблема на едно прасе.
ROB SILVESTRI / Канада 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Dennis
Срамежлив бодибилдър, подготвящ се за шампионата, излиза на среща с жена против желанието на властната му майка в този така наречен „character-driven” филм. Една история, доказваща, че и зад най-здравите мускули се крие крехка душевност.
JONAS BAGGER / Дания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Redblack
Една красива руса дама се качва в такси. Поведението й с нищо не подсказва какво е правила преди това. Слизайки, забравя чантата си в таксито, а алчният шофьор очаквано започва да рови в нея, но неочаквано се натъква на нещо доста гадно!
MAL WOOLFORD / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
New Boy
Новото дете в класа изглежда различно. Той е от република Руанда. Новите му съученици започват да го тормозят и това провокира спомени от жестокото минало. Един красив филм с африканско участие за интересните и неопорочени детски отношения.
TAMARA ANGHIE / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Blind Spot
В един магазин за хранителни стоки има трима човека – възрастна баба, дебела продавачка и чистач със слушалки. Спокойствието на всички ще се наруши от мъж с пистолет. В какъв фарс може да се превърне една толкова тривиална ситуация?
JOHANNA BESSIERE / Франция АНИМАЦИЯ / ДРАМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+