АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
България 83
  Норвегия Иран Аржентина Малайзия Япония Сърбия & България Австрия Бермуда Мексико Полша Германия Белгия Америка Хърватска Тайланд Франция Европа Испания Сърбия Гърция Чехия Колумбия Австралия Израел Гренландия Босна и Херцеговина ЮАР Египет Хаити България САЩ Румъния Нова Зеландия Южна Корея Португалия Холандия Ирландия Индия Венецуела CAN+JAP+RUS Дания Хонг Конг Украйна Швеция Канада Великобритания Русия Китай Швейцария Бразилия
Досегаемите
„Досегаемите“ е филм за „свободното“ време, в което живеем. Както със сериозността си, така и с хумора, творението на Никола Йорданов и Дико Бучуков ще представят реалността през погледа на камерите за наблюдение. Дали зад този Big Brother не стои нещо по-голямо?
ДИКО БУЧУКОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
В един обикновен семеен магазин, се продават неща, които вероятно не бихте намерили за уместни. Стоката се състои от всевъзможни пособия за изпълнение на самоубийство. Филм, в който бялото е черно, черното бяло, а сивото - поле за всевъзможни интерпретации.
Хижа
Един кратък филм, който успешно препредава атмосферата на една от последните останали истински хижи в българските планини, както и характера на двама от нейните стопани. Красивите кадри ще ви пренесат там и ще събудят желанието да се почувствате "на място".
СТОИЛ ДИМИТРОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Yes Me Can
Български документален филм, който разказва историята на Стоян - бедно момче от село, което е повярвало в себе си и търси признание като уличен певец по софийските тротоари. Неговото ежедневие, съчетано с вярванията му в силата на ума, може би ще ви вдъхнови.
АНДРЕЙ АНДОНОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Един ученик си позволява да озаглави есето си „Ботев е идиот“. От това заглавие произтича ситуация, която може да промени нагласата на всеки негов съученик, след като директорката го изправя пред класа и се опитва да наложи своите възгледи.
Кал
Чужденец, който се разхожда по окаяните български улици неволно се превръща в повод за поредното битово престъпление - обир на обикновена лавка. Съдбата на тези двама герои ще бъде свързана с кръв в този филм за българската действителност.
ИВАЙЛО СИМИДЧИЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Резерват Северозапад
Авторът на този документален филм Николай Фенерски ни пренася в ширините на българския Див Див Северозапад - район на закрити заводи, застинали във времето селища, безброй псуващи и кълнящи чешити и агонията на бавно изчезващото население там...
НИКОЛАЙ ФЕНЕРСКИ / България ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Една възрастна жена, загубила съпруга си решава да продаде някои вещи в местната заложна къща... Преди 130 години Оскар Уайлд е казал, че днес познаваме цената на всичко и стойността на нищо. Заложна къща по разказ на Деян Енев, с участието на Калин Сърменов!
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+