АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
България 83
  Белгия Испания Индия Малайзия Гренландия Украйна Великобритания Тайланд България Египет Америка Хърватска Австрия САЩ Канада Русия Полша CAN+JAP+RUS Мексико Хаити Аржентина Япония Колумбия Сърбия & България Хонг Конг Холандия Бразилия Португалия Израел Европа Норвегия Германия Гърция Швейцария Бермуда Чехия Иран Сърбия Венецуела Швеция Австралия Дания Нова Зеландия Румъния Китай Ирландия ЮАР Босна и Херцеговина Франция Южна Корея
Портали
Единствената сигурност е промяната. Няма дестинация отвъд безкрая.
Виктор Мъжлеков, Симеон Сокеров / България АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
ELIZA
Създаден по повод информационна кампания, но надскачащ значително рамките на социален спот. Съдържащ изключително кинематографични похвати, филмът на режисьора Цветомир Матев ни кара да се вгледаме отблизо в героите му и да усетим техните емоции.
Цветомир Матев / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Бар Желание
Докато опитват да се изплъзнат на преследвачите си, Стиви и Джейк попадат в бар „Желание". Дали там ще намерят сигурно убежище или нова опасност? От преследвачите им няма и помен, но интересното тепърва предстои.
КИРИЛ ТОТЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / FILM NOIR
Досегаемите
„Досегаемите“ е филм за „свободното“ време, в което живеем. Както със сериозността си, така и с хумора, творението на Никола Йорданов и Дико Бучуков ще представят реалността през погледа на камерите за наблюдение. Дали зад този Big Brother не стои нещо по-голямо?
ДИКО БУЧУКОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
Един ученик си позволява да озаглави есето си „Ботев е идиот“. От това заглавие произтича ситуация, която може да промени нагласата на всеки негов съученик, след като директорката го изправя пред класа и се опитва да наложи своите възгледи.
Една възрастна жена, загубила съпруга си решава да продаде някои вещи в местната заложна къща... Преди 130 години Оскар Уайлд е казал, че днес познаваме цената на всичко и стойността на нищо. Заложна къща по разказ на Деян Енев, с участието на Калин Сърменов!
Яна
Историята започва в един апартамент в един гигантски блок някъде из крайните квартали на Прага. Там и свършва, докато болката и нещастието се пропиват в стените. Основният герой е жена. Казва се Яна. Филмът е агония.
БОРИС НИКОЛОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Одраскан
Maiky е дете на съвремието ни, създаващо изкуство с послание, което някои намират за вандалско. Денят, в който има изпит се обръща тотално, когато до него сяда Анна – готина мацка... и неподготвена. Scratched е една свежа история за денят на един графитаджия!
ВИКТОР АНТОНОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ПРИКЛЮЧЕНСКИ
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+