АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Испания 24
  Хърватска Сърбия Бразилия Франция Хаити Норвегия Гренландия Мексико Испания Индия ЮАР Египет Малайзия Аржентина Германия Ирландия Белгия Великобритания Русия Канада CAN+JAP+RUS Гърция Венецуела Сърбия & България Тайланд Нова Зеландия Украйна Америка Колумбия Бермуда Европа Израел България Чехия Босна и Херцеговина Швеция Австралия Румъния Австрия Дания Холандия Португалия Иран Полша Япония Китай Южна Корея Хонг Конг Швейцария САЩ
Similo
Бъдещето, Антарктида, лято. Частен град на единствената обитаема земя. Двойка в любовна история – любовта я няма, погълната от бяла амнезия, заключена някъде в слънчевото минало. Търсят я – в къси спомени, минало и настояще на един плашещо реалистичен наш свят.
Bruno Zacarías / Испания FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Pipas
В една свежа утрин, две дами седят навън и размишляват по клюкарски върху деликатната ситуация между гаджето на едната, който работи в пекарна, и самата нея. До какви изводи достигат те и защо тези изводи може и да са ви от полза?
MANUELO MORENO / Испания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Fuga
Зеленооката завист при Шекспир във FUGA се изражда в буквализираната метафора на безочието. Главните действащи лица във филма са слепи. Живеенето се взривява от насъбиране на твърде много настояще. Настоящето на другите. Винаги, винаги другите.
JUAN ANTONIO ESPIGARES / Испания АНИМАЦИЯ / ДРАМА
Nature by Numbers
Прекрасна симбиоза между числа, изкуство и природа. Хората са имали чудесни идеи през вековете, но не са измислили нищо, което еволюцията вече да не е тествала и одобрила. Красотата и съвършенството на изпълнението обаче, е безспорно.
CRISTOBAL VILA / Испания АНИМАЦИЯ / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
Undelivered Package
Какво става, когато в едно утопично бъдеще възможността за телепортация не е само фикция, а се превръща в реалност? Undelivered Package е филм, поставящ под въпрос тази алтернатива и възможните последствия от нейното реализиране и прилагане.
JULEN SANTIAGO / Испания ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Ona
Ona е испански филм от 2009, който не попада в нито една жанрова класификация на съвременното кино. Без да си обелват дума, двама герой ще създават любов помежду си по един особено красив, чувствен и нестандартен начин, върху лодка, рееща се из безбрежния океан.
PAU CAMARASA / Испания ИГРАЛНО КИНО / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
iDiots
Една оригинална кратка анимация, която ни сблъсква с някои съществени проблеми на глобалното общество днес - идиотските консуматорски навици, малоумните разбирания за комуникация и тоталната апатия спрямо тези пороци.
BIG LAZY ROBOT VFX / Испания 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Picnic
В този страховит трилър от Испания, майка с две деца навлиза из дебрите на горите край Гребац. За пикник... без да подозират, че тази територия все още е изпълнена с частици от тъмната си история. Една от тях ще бъде настъпена. Picnic е приказка за края и началото...
GERARDO HERRERO / Испания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
ПРЕДИШНА123СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+