АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Великобритания 70
  САЩ Франция Норвегия Швейцария Румъния Босна и Херцеговина Китай Колумбия Тайланд Бермуда Германия Гърция Чехия Португалия Япония Гренландия Мексико Австрия Аржентина Хърватска ЮАР Белгия Полша Нова Зеландия Хонг Конг Великобритания Америка Испания Бразилия България Украйна Хаити Израел Русия Австралия Европа Иран Малайзия Египет Венецуела Сърбия & България CAN+JAP+RUS Индия Канада Южна Корея Ирландия Дания Холандия Швеция Сърбия
Russian Roulette
Lucy върти световната интернет рулетка за непознати, докато не попада на Yergey, руски космонавт, пратен в орбита, за да поправя руски телескоп. С лека доза хумор, Russian Roulette всъщност дава нова перспектива за понятието „сам“. От центъра на Лондон до Космоса.
BEN ASTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
School Portrait
Един фотограф прави експеримент, в който на деца в училищна възраст, разказва за света на големите. Оказва се, че той е толкова непонятен за децата, че те просто се смеят искрено и излъчват своята чиста енергия. Енергията на бъдещите поколения, неподозиращи, че системата ги чака.
NICK SCOTT / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Mark
Mъж болезнено е разкрил невярната си жена. Докато се прибира, планира подход към ситуацията. Когато обаче човек реши да действа крайно, понякога стига до края - MARK на Laurie Lynch
LAURIE LYNCH / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Last Ten
Навън вали. Един мъж се прибира вкъщи. Двойка правят шумен секс. Втори мъж също се прибира, но чува разни неща. Трети мъж бяга гол по стълбището. Едно дете проявява прекомерно любопитство. The Last Ten е успешна интерпретация в стил Хичкок на една брутална история.
DAVID HIGGS / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Steve
Млада двойка ще бъде извадена от вътрешния им бърз и хаотичен свят, когато Steve почуква на вратата им, за да се оплаче от шум. Той е техен съсед, но разбиранията му за междусъседски отношения се оказват по-различни от общо приетите норми. Игра или мания? Colin Firth.
RUPERT FRIEND / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
M.o.M
Искрено и наситено с емоции обръщение на една майка към дъщеричката й. Филм за преследването на целите, пропуснатите моменти и надеждата, че някой ден сами ще можем да си простим. Какво нещо е живота, само...
MARGHERITA PREMUROSO / Великобритания АНИМАЦИЯ / ДРАМА
We Are What We Drink
Клиент се реди на опашка за кафе в известна верига. Срещата му с нахаканата касиерка обаче съвсем не е това, което очаква. Оказва се, че да си поръчаш кафе съвсем не е толкова проста работа и изисква отлично... себепознаване! Филмче за смях и разтоварване.
MARC HARDMAN / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Carpark
Безгрижен пич се прибира с покупките си и е неприятно стреснат от затворено в кола куче. Решава да отмъсти. Тази забавна анимация ни учи да не бъдем отмъстителни, да не се мислим за по-висши от кучетата и да проявяваме повече здрав разум... може би.
BIRDBOX STUDIO / Великобритания АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+