АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Великобритания 70
  Португалия Америка Южна Корея Венецуела Египет Украйна Бразилия Япония Румъния Испания Белгия Колумбия Индия CAN+JAP+RUS Канада Хаити Сърбия & България България Чехия Бермуда Хонг Конг Австралия Холандия Русия Европа Германия Малайзия Франция Дания Нова Зеландия Великобритания Полша Гренландия Тайланд Израел Швейцария ЮАР САЩ Хърватска Мексико Ирландия Норвегия Иран Босна и Херцеговина Сърбия Австрия Гърция Швеция Китай Аржентина
The Backwater Gospel
Когато смъртта е на прага ти, когато страхът завладява теб и всички наоколо. Когато не знаеш отговорите или дори дали задаваш правилните въпроси. Когато тълпата е гневна и излива своята ярост. Минало и бъдеще изчезват, спомени и мечти са забравени. Има само страх.
BO MATHORNE / Великобритания АНИМАЦИЯ / FILM NOIR
Cashback
Нощните смени като цяло са скучно и тягостно преживяване. Разбира се, хората са измислили начини да се справят в борбата с времето. Бен обаче може нещо, за което всички мъже ще му завиждаме. Може да се наслаждава на женското тяло колкото му душа иска.
SEAN ELLIS / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Things We Leave Behind
Крис трябва да разчисти вещите на баща си, който от известно време е изчезнал. Докато го прави, разбираме че отношенията им са били далеч от отлични. Един звънец в полето не спира да разстройва съня на протагониста. Защо?
ANDREW BRAND / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Inseparable
Един мъж открива, че страда от нелечима болест и му остават няколко месеца живот. Той има семейство. Има дете. Има и брат близнак. Inseparable е тъжна история за решенията, семейството, идентичността, живота. Ще ви остави без думи.
NICK WHITE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Mae and Ash
Mae и Ash са в отворена връзка. Всичко върви добре, докато една сутрин “другата жена” не остава за закуска. Какви точно са правилата на играта? Къде точно лежат границите? И дали всъщност сивата територия устройва всички?
SHUCHI TALATI / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
The Ganzfeld Procedure
Един късометражен филм, в който се крие потенциал колкото да промени тотално науката и начинът, по който гледаме на света. Не си губете времето да го гледате, става въпрос за един скучен научен експеримент, който доказва телепатията. Впрочем, този експеримент е реален.
KEITH McCARTHY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Gabber: The Evil EDM
Много е вероятно да не харесваш gabba музиката и да я асоциираш с кофти наркотици и странни хора. Макар че едва ли ще промени мнението ти, това филмче на Noisey със сигурност ще ти помогне да опознаеш малко gabba културата, преди да я съдиш.
CLIVE MARTIN / Великобритания МУЗИКА / ДОКУМЕНТАЛЕН
The Last Man on Earth
Представяте ли си да се събудите една сутрин и да откриете, че хората ги няма и сте сам? Всеки човек в един или друг момент си го е помислял, а BBC са претворили тази идея в ултра късометражен, леко циничен филм.
CARLO ORTU / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+