АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Великобритания 70
  Германия Гренландия Мексико Франция Босна и Херцеговина Белгия Австрия Иран Бразилия Испания Русия Бермуда Австралия Япония Хърватска Израел Ирландия Холандия Китай България Дания Гърция Тайланд Португалия Хонг Конг Швеция Малайзия Сърбия Венецуела Европа Индия Чехия Великобритания Канада Нова Зеландия Полша Норвегия Сърбия & България CAN+JAP+RUS Хаити Украйна САЩ Румъния Аржентина ЮАР Америка Швейцария Колумбия Египет Южна Корея
This is Vanity
Колко далеч може да стигне една майка, за да защити детето си от кварталната банда хулигани, които са взели на прицел дъщеря й? До какво може да доведе тоталната липса на ценности у един човек? This is Vanity е може би най-разтърсващата история за 2013.
OLIVER GOODRUM / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Lovely Monster
Sophia е красиво и сладко момиче, което крие в себе си една дълбока тайна. Какво се случва, когато тя излиза наяве? Lovely Monster е една модерна биографична приказка за едно момиче и същинската природа на една тайна, която ще погълне съзнанието ви. Буквално.
FRANCESCO CALABRESE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
A Man Who Delivers
A Man Who Delivers е анонимна история за дилър на кокаин, който всеки ден навърта огромно разстояние по лондонските улици, за да задоволява нуждите на различни хора. Тази реална история не е толкова за кокаин, колкото е навлизане в личния свят на един underground човек.
JAMIE JESSET / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
The Banker
Един учен работи в банка за сперма. Той е средностатистически мъж на средна възраст без развити социални умения за сметка на знанията, които притежава и доста срамежлив. The Banker е една сатирична приказка за проблематиката на днешния свят.
MICHAEL SHEEN / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
Room 8
Един англичанин попада в руски федерален затвор, килия 8. В тази килия вече има един човек, чието присъствие там не е случайно. Има също така и голяма червена кутия. Тя не е обикновена - нарушава някои закони на физиката. Room eight.
JAMES GRIFFITHS / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Intercom
В един обикновен жилищен блок, съседите не са особено комуникативни помежду си, но всички започват да наблюдават движенията на току що нанеслия се младеж, до момента в който не се срещат в интеркома...
MARK GUTTERIDGE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
The Gate
95% от човешкото ДНК се състои от излишни генни структури. Те нямат научно позната биологична функция. Какво ще се случи ако нещо ги реактивира и влязат отново в действие? Впечатляващият The Gate от UK ще ви даде някои отговори.
MATT WESTRUP / Великобритания FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Free Pie
Трагична комедия за живота и смъртта, за пая и пак смъртта. Оригиналния сценарий Free Pie е за театър, написан от Tom Skeritt, а Caleb Slein го адаптира за късометражен филм. Free Pie ще ви удари с бруталния си черен хумор, виреещ единствено във Великобритания.
CALEB SLEIN / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+