АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Великобритания 70
  Колумбия Франция Испания Тайланд Нова Зеландия Швеция CAN+JAP+RUS Австралия Португалия Хърватска Хонг Конг САЩ Бермуда Чехия Полша Венецуела Сърбия Австрия Израел Европа Белгия Украйна ЮАР Хаити Гренландия Германия Египет Румъния Япония Дания Индия Босна и Херцеговина България Иран Аржентина Китай Великобритания Русия Мексико Швейцария Бразилия Гърция Норвегия Америка Сърбия & България Канада Малайзия Ирландия Холандия Южна Корея
The Ellington Kid
В обикновена дюнерджийница в предградията на Южен Лондон, Nathan обяснява на Beefy, защо той наистина не трябва да яде бургери с месо на това място. Черен, комично-трагичен, в класически Британски стил, The Ellington Kid ще ви twist-не!
DAN SULLY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Red Balloon
Младо момиче прекарва поредната си вечер като детегледачка в една къща, вместо да излезе навън с приятели. Скучната вечер обаче бързо ще се превърне в истински кошмар. Red Balloon с 6 номинации ще ви държи в напрежение до самия си край!
ALEXIS WAJSBROT / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Closed Doors
Едно момче чува странни звуци от съседния апартамент. Отива да провери какво се случва, чукайки на вратата. Отваря момиче с кръв от носа. Случващото се там на пръв поглед е ясно, но дали всичко е такова, каквото изглежда? Дали реалността е такава, каквато той я възприема?
JAMES BUTTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Section 44
В този трилър, един мъж ще бъде отвлечен посред бял ден. По всичко личи, че разпитващите са добре усведомени и знаят защо той е там, но проблемът е, че той не знае защо е отвлечен. Филмът определено ще ви задържи вниманието, а краят ще ви удари като плесник!
DANIEL WILSON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
A Family Portrait
A Family Portrait е странна и черна интерпретация на една фотосесия, в която тъмните, неказани и гадни истории в едно семейство лъсват наяве под наблюдението на фотографа. Една гениална гротеска...
JOSEPH PIERCE / Великобритания АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
Galactic Mail
Междупланетарният бизнес е нещо съвсем нормално. Има си различните сектори, включително и транспортен. Там се борят два гиганта – UPS и FedEx. Колко ожесточена е битката между тях и какво по-дълбоко може да се крие в това?
ASTEROKID / Великобритания 3D АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
Man
Man показва земния път на човека откакто е осъзнал, че всичко от заобикалящия го физически свят може да се използва или като инструмент, или като ресурс. Епична анимация, която започва и свършва със смазана буболечка, но в различен контекст.
STEVE CUTTS / Великобритания АНИМАЦИЯ / ЕПИЧЕН
The Girl is Mime
Клив Бъкъл е мим. Заради смъртта на жена му той е на разпит в полицията, който протича много интересно, защото мимовете не говорят. Те са сигурни, че той е убиеца, но нямат доказателства. The Girl Is Mime е първият ням филм в Кинематограф.BG
TIM BUNN / Великобритания НЯМО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+