АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Великобритания 70
  Белгия Тайланд Австрия Норвегия Швейцария Нова Зеландия Австралия Бразилия Китай Франция Хаити Португалия САЩ Америка Испания Холандия CAN+JAP+RUS Швеция Гърция Хонг Конг Европа Ирландия Хърватска Египет Мексико Великобритания Иран Аржентина Индия Колумбия Босна и Херцеговина Бермуда Венецуела Сърбия & България Малайзия Южна Корея Полша Япония Дания Канада ЮАР Русия Германия Румъния Сърбия България Украйна Гренландия Чехия Израел
Mouse X
Мъж се събужда на непознато място и тръгва на пътуване из лабиринта на еднаквостта, за да открие, че не е единственият той. Търсенето го отвежда до дори по-страшен извод. Една (или всички?) човешка съдба се оказва не по-различна от тази на бялата лабораторна мишка, предмет на експеримент в напълно контролирана среда.
JUSTIN TAGG / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
The Handyman
Ежедневието на една самотна жена се превръща в кошмарна и опасна игра на котка и мишка, когато разбира, че тя е допуснала много опасен човек в живота си. Кой е ловецът и кой е плячката? В този нажежаващ трилър важи поговорката: “Човек за човека е вълк.’’
SIMON RUMLEY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Cherries
Учениците в един клас ще бъдат подложени на нестандартен тест, чрез който учителят ще се опита да разшири кръгозора им. Този урок ще го запомнят завинаги, защото в него изпитанието е по-дълбоко от рационалното разбиране за света.
TOM HARPER / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Dinner and a Movie
Randy Stubleski не може да намери половинка по стандартния начин, но пък някак успешно го постига в сайт за запознанства с жени докато е в затвора. Уви, срещата между двамата ще протече по-различно от очакваното. Един филм, който ще ви остави със смесени чувства.
BEN ASTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
Mark
Mъж болезнено е разкрил невярната си жена. Докато се прибира, планира подход към ситуацията. Когато обаче човек реши да действа крайно, понякога стига до края - MARK на Laurie Lynch
LAURIE LYNCH / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Last Ten
Навън вали. Един мъж се прибира вкъщи. Двойка правят шумен секс. Втори мъж също се прибира, но чува разни неща. Трети мъж бяга гол по стълбището. Едно дете проявява прекомерно любопитство. The Last Ten е успешна интерпретация в стил Хичкок на една брутална история.
DAVID HIGGS / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Steve
Млада двойка ще бъде извадена от вътрешния им бърз и хаотичен свят, когато Steve почуква на вратата им, за да се оплаче от шум. Той е техен съсед, но разбиранията му за междусъседски отношения се оказват по-различни от общо приетите норми. Игра или мания? Colin Firth.
RUPERT FRIEND / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
The Duel at Blood Creek
Ранна английска утрин. Лорд Олсбри е дошъл на историческо място, където се е ляла много благородна английска кръв, за да се дуелира в името на честта си. Изведнъж се появява втори благородник. После трети. Четвърти. Английски хумор в една свежа комедия.
LEO BURTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+