АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР 37
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Китай Германия Сърбия & България Америка Южна Корея Русия Франция Индия ЮАР Белгия Япония Полша Иран Чехия България Босна и Херцеговина Португалия Хонг Конг Малайзия Норвегия Холандия Тайланд Испания Мексико Израел Бермуда Австрия Бразилия Венецуела Сърбия Швейцария САЩ Европа Австралия CAN+JAP+RUS Украйна Хаити Нова Зеландия Египет Хърватска Ирландия Швеция Аржентина Великобритания Канада Дания Гренландия Гърция Румъния Колумбия
iDiots
Една оригинална кратка анимация, която ни сблъсква с някои съществени проблеми на глобалното общество днес - идиотските консуматорски навици, малоумните разбирания за комуникация и тоталната апатия спрямо тези пороци.
BIG LAZY ROBOT VFX / Испания 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
The Waiting Room
Чакалнята на холандска гара ще се превърне в арена на особен любовен дуел с неочакван край. Мъж на средна възраст използва времето до пристигането на влака му, като оглежда жените около него. Похотливият човечец ще си намери майстора в лицето на Момичето.
JOS STELING / Холандия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
7:35 de la Mañana
Млада жена влиза в любимото си кафене за да изпие традиционното си сутрешно кафе. Днес обаче има нещо странно. Всички са притихнали и като че ли я наблюдават. Следват минути на обърканост, музика, песен, страх и неочаквани обрати. И всичко това в 7 и 35 сутринта.
NACHO VIGALONDO / Испания ЧЕРНО БЯЛ / ЧЕРЕН ХУМОР
8
Някъде в дълбокия снежен център на нищото, двама мъже, представители на две воюващи армии, започват опасна игра на котка и мишка, която на пръв поглед изглежда предопределена, до момента, в който съдбата не се намеси изненадващо. 8 от Сърбия!
ACIM VASIC / Сърбия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
It’s Not You, It’s Me
На всички ни се е случвало понякога просто да искаме да убием някого от любимите си хора. Е, не буквално... Само че при една млада жена, чийто приятел вече я дразни и отвращава да краен предел, нещата стават малко по-реални, отколкото тя някога си е мислела.
MATT SPICER / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Smoking Will Kill You
Не цигарите убиват хората. Хората убиват хората. Случайна среща на покрива в почивката за цигари ще промени живота на двама... или трима колеги. Свежо и не прекалено сериозно, този филм ни напомня, че понякога незнанието е най-хубаво.
RAPHAEL SAMMUT / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Dans La Tête
Един войник открива, че е умрял и се е озовал пред портите на рая. Пред него обаче се поставя едно последно изпитание, което в последствие ще го отведе до една дилема. Дилема, която днес е въпросът пред човечеството, чийто отговор е смисълът на живота.
GREGORY DAMOUR / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Love Hate
Том е от онези винаги мили и възпитани типове, които макар и да не извикват лоши чувства у вас, в един момент просто игнорирате тяхната свръх учтивост. Един ден обаче се появява една мистериозна жена в черно, чиито възгледи са живота са коренно противоположни.
DYLAN & BLAKE RITSON / UK ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+