АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР 37
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Германия Румъния Нова Зеландия Америка САЩ Ирландия Белгия Норвегия Иран Мексико Европа Босна и Херцеговина Венецуела Швеция Сърбия ЮАР Швейцария Украйна Египет Русия Австрия Индия Япония Чехия Израел Китай България Хаити Полша Дания Сърбия & България Гърция Бразилия CAN+JAP+RUS Южна Корея Колумбия Гренландия Бермуда Тайланд Малайзия Канада Австралия Испания Аржентина Португалия Франция Хонг Конг Великобритания Холандия Хърватска
Keith Reynolds Cant Make It Tonight
Колко е натегната пружинката на обикновения работещ човек в офисната му килийка? А какво става, ако тя се пренатегне? Тази 2D анимация ще ви издигне в позицията на неутралния наблюдател. Позиция, която ще ви разкрие част от куриозите на съвременната ни градска реалност.
Felix Massie / Великобритания АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Johnny Express
Корейската анимация ни въвлича в един обикновен ден от живота на междупланетарния куриер Johnny, който като типичен мързелив служител, отегчен от рутината, не забелязва еднооките лилави обитатели на малка планета. Какво ще се промени и какво не?
KYUNGMIN WOO / Южна Корея 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
The Apocalypse
Силата на идеите наистина може да бъде разрушителна, дори за хората, които ги генерират. Какво да се прави в протяжния ленив уикенд в The Apocalypse е въпрос на живот и смърт. Едно от най-добрите заглавия за 2013 на Sundance Festival, от което хвърчат глави.
ANDREW ZUCHERO / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
7:35 de la Mañana
Млада жена влиза в любимото си кафене за да изпие традиционното си сутрешно кафе. Днес обаче има нещо странно. Всички са притихнали и като че ли я наблюдават. Следват минути на обърканост, музика, песен, страх и неочаквани обрати. И всичко това в 7 и 35 сутринта.
NACHO VIGALONDO / Испания ЧЕРНО БЯЛ / ЧЕРЕН ХУМОР
Dans La Tête
Един войник открива, че е умрял и се е озовал пред портите на рая. Пред него обаче се поставя едно последно изпитание, което в последствие ще го отведе до една дилема. Дилема, която днес е въпросът пред човечеството, чийто отговор е смисълът на живота.
GREGORY DAMOUR / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
The Ellington Kid
В обикновена дюнерджийница в предградията на Южен Лондон, Nathan обяснява на Beefy, защо той наистина не трябва да яде бургери с месо на това място. Черен, комично-трагичен, в класически Британски стил, The Ellington Kid ще ви twist-не!
DAN SULLY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
BOO!
За една възрастна двойка шегите и ежедневния хумор са нещо присъщо. Има една малка подробност. Шегите им са груби и обвързани със смърт, което обективно погледнато е нещо като подготовка за предстоящия край. Странен и черен, BOO ще ви разтърси!
RUPERT REID / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
The Laundromat
Мъж и жена се срещат в обществена пералня. Той няма дребни, а тя май няма да си тръгне оттам с прането, с което е влязла. В тази смешна и секси история има нещо черно и показателно за начина, по който функционира днешния свят.
TIMOTHY MELVILLE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+