АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ 48
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Полша Китай Южна Корея Швеция Босна и Херцеговина Малайзия Европа Венецуела Португалия Израел България Египет Австралия Канада Бермуда Индия Мексико Германия Австрия Колумбия Хърватска Сърбия & България Великобритания Украйна Япония Нова Зеландия Белгия Аржентина Тайланд Иран Румъния Русия Дания Хаити ЮАР Швейцария Сърбия Норвегия Америка Ирландия Испания Бразилия Гренландия САЩ CAN+JAP+RUS Холандия Гърция Чехия Франция Хонг Конг
Will & The Wheel
Един хамстер се суети около колелото си, опитвайки се да направи въртенето му по-интересно. С подръчни материали гради собствено домашно кино. Превъзходна метафора за търсене на смисъл в живота, предоставена по-най лекия възможен начин.
INKYMIND / Италия АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Драсканица е история за детска градина, в която едно хлапе ще персонала в абсурдна ситуация. То се заключва в склада, а единствения ключ, който предоставя към загадката защо е там, е една рисунка. Драсканица ще ви разсмее и ще ви смигне леко за действителността ни.
The Mind Job
В един по-напреднал свят от нашия, технологиите вече са достигнали дълбините на човешката памет и могат да визуализират спомени. Те се оказват особено полезни за разкриване на престъпления, ако свидетеля е останал жив. Какво обаче е сбъркано в тази нова възможност?
JJ WINLOVE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Russian Roulette
Lucy върти световната интернет рулетка за непознати, докато не попада на Yergey, руски космонавт, пратен в орбита, за да поправя руски телескоп. С лека доза хумор, Russian Roulette всъщност дава нова перспектива за понятието „сам“. От центъра на Лондон до Космоса.
BEN ASTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
You There?
Две сродни души, намерили себе си в интернет, си определят дълго чакана среща в реалния свят. Има обаче една съвсем дребна подробност - момчето използва красивото лице на съквартиранта си. И когато ножът на истината опира в кокала на преструвката, нещата стават сложни.
STANLEY BRODE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Makeover
Какво да очакваме, когато човек набор ’27 премине през една пълна промяна? В Makeover, Horrie ще си припомни какво е да си отново млад и да излизаш на срещи, но дали е единственият старец, който минава през подобни козметични процедури? Докъде води фалша?
DON PERCY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Cockatoo
Има теория че, за да преодолее някоя минала любов, на човек му трябва същото време, колкото е била и връзката помежду им. Късият филм на Matthew Jenkin показва, че понякога ти е достатъчен един стряскащ птичешки крясък, който да те върне обратно на земята.
MATTHEW JENKIN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
The Breaks
В този пореден US филм ще гледаме парад на човешката жажда за пари. Една капачка от вода, на стойност 1 милион долара ще се появи в ежедневието на група хора, и ще проследи техните животински реакции. Смешна пародия, но и може би тъжна истина.
RICHARD SEARS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+