АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ 48
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Сърбия Португалия Германия Южна Корея Дания Венецуела Норвегия Тайланд САЩ Чехия CAN+JAP+RUS България Швейцария Холандия Бразилия Мексико Великобритания Швеция Китай Иран Израел Австрия Колумбия Япония Сърбия & България Гърция Канада Белгия Ирландия Босна и Херцеговина Испания Индия Малайзия Нова Зеландия Полша Аржентина Украйна Франция Русия Австралия Румъния Хърватска Хонг Конг Гренландия Европа Египет Бермуда ЮАР Америка Хаити
No Deal
No Deal е готин филм, за неготина ситуация, в която едно момче е на път да си легне с готина руса мацка, когато открива, че тя си има съквартирант. Не какъв да е, а такъв със специфични проблеми. По колко нелеп начин може да се завърти цялата история?!
JOE BURKE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
We Are What We Drink
Клиент се реди на опашка за кафе в известна верига. Срещата му с нахаканата касиерка обаче съвсем не е това, което очаква. Оказва се, че да си поръчаш кафе съвсем не е толкова проста работа и изисква отлично... себепознаване! Филмче за смях и разтоварване.
MARC HARDMAN / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Carpark
Безгрижен пич се прибира с покупките си и е неприятно стреснат от затворено в кола куче. Решава да отмъсти. Тази забавна анимация ни учи да не бъдем отмъстителни, да не се мислим за по-висши от кучетата и да проявяваме повече здрав разум... може би.
BIRDBOX STUDIO / Великобритания АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Nothing Special
Всички искаме да бъдем специални. Не и Били. След като напуска дома си и лудата си майка, която е убедена, че той е прероденият Исус, Били се опитва да ограничи всякаква форма на комуникация с хората от страх да не би и те да решат, че е специален. Смях и абсурд.
HELENA BROOKS / Нова Зеландия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
The Duel at Blood Creek
Ранна английска утрин. Лорд Олсбри е дошъл на историческо място, където се е ляла много благородна английска кръв, за да се дуелира в името на честта си. Изведнъж се появява втори благородник. После трети. Четвърти. Английски хумор в една свежа комедия.
LEO BURTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Brain Divided
Тя е готина мацка. Той иска да я впечатли. Само че двете половини на мозъка му имат различни мнения по въпроса как това ще се случи. Едно филмче за всички, които са имали сконфузни първи срещи. (С бонус - съвет как да оправим нещата, след като оплескаме всичко.)
JOON SHIK SONG / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
One Man's Loss
Бездомен човек не подозира, че това е най-късметлийският ден в живота му. За тежкаря обаче това ще е един от най-гадните. Един страхотен пример за това как кармата си върши работата. В случая чрез една ядосана французойка, на която й е писнало от изневери и е решила да му го върне.
PHILIP SANSOM / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Oxygen
Нещо образователно. Историята на Кислород, който се опитва да намери приятели сред другите елементи. С някои ще се сработи, с други не. Ако ми беше преподавано така, щях да си седя в училище, далеч от цигари, алкохол и наркотици. Дано тази система се приложи час по скоро.
CHRISTOPHER HENDRYX / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+