АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА 90
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Сърбия Европа Бермуда Франция Иран Хърватска Тайланд Мексико Венецуела Австралия Нова Зеландия CAN+JAP+RUS Украйна Аржентина Испания Швеция Белгия Дания Сърбия & България Бразилия Китай Япония ЮАР Хаити Колумбия Германия Холандия Русия Португалия Великобритания Гренландия Индия Хонг Конг Гърция Египет Америка Израел Южна Корея Чехия Канада Ирландия САЩ Малайзия Румъния Норвегия България Австрия Босна и Херцеговина Полша Швейцария
2D Soul
2D Soul е драма за един математик, който се опитва да реши задача. Тя не е математическа, въпреки че умът му я е облякъл във формули. Не се знае каква е, но няма и значение, защото филмът е поглед в душата на всеки деформиран от математиката и логиката човек.
ELDAR USMANOV / Русия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Noah
Noah Lennox е съвременен тийнейджър, водещ съвременен живот и сблъскващ се със съвременни проблеми. Ще бъдете удивени и колко съвременно е разказана тази история. Noah е филм, който поставя началото на цяла нова ера в киното.
PATRICK CEDERBERG / Канада МУЛТИМЕДИЯ / ДРАМА
Sintel
Разказва се историята на двама приятели, човек и дракон. Съдбата ги разделя, времето ги променя. Но някои неща издържат всички изпитания. Борбата докрай понякога означава, че жертваме повече, отколкото сме предполагали. Пригответе си кърпички.
COLIN LEVY / Холандия 3D АНИМАЦИЯ / ДРАМА
The Forest
Момиче на 12 години си задава въпроси, които ще затруднят и възрастен. Защо цивилизованото общество разстройва вътрешния й мир? Утопия ли е свят в хармония с природата? Ако не, как да го превърне в такъв?! The Forest от Германия!
DAVID SCHARF / Германия АНИМАЦИЯ / ДРАМА
Cigarettes & Coffee
Двама мъже се срещат в популярно кафене в Букурещ. Единият е на две години от пенсионна възраст, а другият е в разцвета на силите си и е във възможностите му да помогне на стария си събеседник, който има трудности, типични за една постсоц държава. Какво още ги свързва?
CRISTI PUIU / Румъния ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Яна
Историята започва в един апартамент в един гигантски блок някъде из крайните квартали на Прага. Там и свършва, докато болката и нещастието се пропиват в стените. Основният герой е жена. Казва се Яна. Филмът е агония.
БОРИС НИКОЛОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Contra El Mar
Въпреки неодобрението на съпругата си, Хектор се занимава с дълбоко гмуркане, за да си осигурява прехраната и да пести за собствена лодка. След инцидент обаче Хектор ще се наложи да противопостави смъртоносния риск на професията и отговорносттите към семейството.
RICHARD PARKIN / Мексико ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Inseparable
Един мъж открива, че страда от нелечима болест и му остават няколко месеца живот. Той има семейство. Има дете. Има и брат близнак. Inseparable е тъжна история за решенията, семейството, идентичността, живота. Ще ви остави без думи.
NICK WHITE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+