АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА 90
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Сърбия Украйна Тайланд Канада Австрия Ирландия България Европа Швейцария Китай Хонг Конг Япония Босна и Херцеговина Белгия Франция Испания Португалия Германия Гренландия Бразилия Норвегия Малайзия Гърция CAN+JAP+RUS Дания Великобритания Мексико Хърватска Израел Сърбия & България Египет Америка Южна Корея Полша Венецуела ЮАР Чехия Холандия Нова Зеландия Аржентина Индия Бермуда Хаити Австралия Швеция Иран САЩ Русия Румъния Колумбия
Marina
Една история за едно градче, една жена, един мъж и някои неща от живота. Marina е непретенциозен филм от Испания, в който естетиката, чувството, погледите, героите, миговете ще ви въведат в едно друго измерение на киното.
ALEX MONTOYA / Испания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Get Out
Що е то лудост? Дали всичко не зависи от гледната точка? Вижте параноята на Гари от врати и разберете откъде идва тя. Дали всичко е в главата му? Какво е всичко? Трогателна анимация, тайничко загатваща един много стар въпрос. А краят й ще ви изненада приятно.
CHARLOTTE BOISSON / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ДРАМА
Payload
В тази история, напомняща леко за Total Recall, където две общества бяха свързани с турбо асансьор, минаващ през земните недра, богатите живеят в орбита, а бедните на земната повърхност. Връзката им е асансьор, а билетът за него се е превърнал в детска мечта.
STUART WILLIS / Австралия FX ЕФЕКТИ / ДРАМА
The Gathering Squall
Младо момиче получава вниманието на едно от “готините” момчета и всичко върви добре... до един момент. The Gathering Squall ще ни накара да се замислим за тийнейджърските години, когато вниманието на противоположния пол е от такова голямо значение...
HANNAH FIDELL / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
The Child Will Die
Едно дете се събужда, с желанието да изживее прекрасна неделя. Много му се иска с баща му да отидат за риба с лодката им. Нищо от това не е било писано да се случи. В този филм, заснет по начин, който едва ли друг път сте виждали, детето няма да отиде за риба. Детето ще умре.
JOSE & CESAR ESTEBAN ALENDA / Испания ЧЕРНО БЯЛ / ДРАМА
Beast
Малкият Бенямин трябва да се справи с факта, че живее в среда на домашно насилие. Дали този удар няма да превърне самия него в звяр? Един филм с постоянна ескалация на напрежението, който ни демонстрира, че чудовище има във всеки един от нас.
LARS ARENDT / Дания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Dan Invited Hannah For Dinner
Хана приема неочакваната покана за вечеря, отправена от приятеля й Дан. Фактът, че по принцип той не готви, я кара да мисли, че е станало време да получи едно дългоочаквано от нея предложение. Дали обаче съдбата не й е подготвила нещо съвсем различно?
PATRICK T. LO / Канада ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
The Kinematograph
Брилянтна анимация, която ще ни потопи в един алтернативен разказ за изобретяването на първата камера. Режисьорът Tomasz Baginski ни е подготвил история, която ще ни очарова с красиви рисунки и ще ни докосне с емоционалния си заряд.
TOMASZ BAGIŃSKI / Полша АНИМАЦИЯ / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+