АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА 90
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Венецуела Хаити САЩ Израел Япония Португалия CAN+JAP+RUS Чехия Тайланд Русия Германия Бермуда Малайзия Аржентина Египет Колумбия Бразилия Канада Сърбия & България Дания ЮАР Индия Швейцария Швеция Австралия Китай Европа Ирландия Сърбия Иран Австрия Франция Гренландия Хърватска Мексико Америка Румъния Босна и Херцеговина Полша Украйна Холандия Нова Зеландия Гърция Испания България Южна Корея Норвегия Великобритания Хонг Конг Белгия
Mae and Ash
Mae и Ash са в отворена връзка. Всичко върви добре, докато една сутрин “другата жена” не остава за закуска. Какви точно са правилата на играта? Къде точно лежат границите? И дали всъщност сивата територия устройва всички?
SHUCHI TALATI / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Bus 44
В покрайнините на един малък китайски град ще се разиграе сцена, която ще накара дори вятъра да замлъкне под погледа на безчувствените и студени очи на обществото. Bus 44 навлиза в забранените дебри на човешката природа, докато вие просто мълчите.
DAYYAN ENG / Хонг Конг ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Conversion
Филм за промените, за безотговорността и за това как понякога намесата в живота и вярванията на други може да бъде пагубна за невинните и наивните. Conversion, макар и да идва от Америка, няма нищо общо с американската псевдо култура.
NANOBAH BECKER / Америка ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
This is Vanity
Колко далеч може да стигне една майка, за да защити детето си от кварталната банда хулигани, които са взели на прицел дъщеря й? До какво може да доведе тоталната липса на ценности у един човек? This is Vanity е може би най-разтърсващата история за 2013.
OLIVER GOODRUM / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Six Shooter
4 души. 4 съдби. 3 лични трагедии. 1 влак. Six Shooter е мрачна драма, в която всеки бяга от нещо в търсене на друго нещо на фона на шокиращ черен хумор в стил McDonagh, зад който обаче се крият и някои фундаментални истини за живота.
MARTIN McDONAGH / Ирландия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Magnesium
Един живот ще бъде поставен на карта, когато млада гимнастичка прави грандиозно откритие за себе си, дни преди големия турнир, който е последният й шанс да стигне до върховете в художествената гимнастика. Филм от Sundance 2013.
SAM DE JONG / Холандия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Cargo
Събудил се насред зомби апокалипсис, един мъж е измислил нестандартен план за транспортирането на един товар: собствената му дъщеричка. Това не е типичен филм за зомбита. Cargo е разтърсваща история за волята на един баща.
BEN HOWLING / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Intercom
В един обикновен жилищен блок, съседите не са особено комуникативни помежду си, но всички започват да наблюдават движенията на току що нанеслия се младеж, до момента в който не се срещат в интеркома...
MARK GUTTERIDGE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+