АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА 90
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Испания Португалия Босна и Херцеговина Индия Мексико Швеция Канада Израел Бермуда България Дания Гърция Нова Зеландия Южна Корея Хонг Конг ЮАР Сърбия & България Великобритания Аржентина Белгия Китай Америка Германия Австрия Румъния Гренландия Бразилия САЩ Иран Хърватска Хаити Франция Сърбия Япония CAN+JAP+RUS Русия Тайланд Колумбия Египет Швейцария Европа Холандия Норвегия Венецуела Полша Ирландия Украйна Чехия Австралия Малайзия
Dog Meet Goose
Някои филми имат интересен ефект, провокиращ чувството за емпатия, в степен, в която се чувствате свидетели на филмовата реалност, а не просто зрители. В тази история, навлизаща в тъмните кътчета на човешката психика, една мимолетна игра ще промени нечий живот.
JON BRYANT CRAWFORD / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Кал
Чужденец, който се разхожда по окаяните български улици неволно се превръща в повод за поредното битово престъпление - обир на обикновена лавка. Съдбата на тези двама герои ще бъде свързана с кръв в този филм за българската действителност.
ИВАЙЛО СИМИДЧИЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Wednesday
Мъж и жена, родени в един и същи ден, един и същи час и в същата болница, се срещат години по-късно. Как се е развил живота на всеки от тях? Вярвате ли в съдбата? Няма значение. Понякога нещата просто са това, което са. Един впечатляващ дебют за режисьора Rob Sorrenti.
ROB SORRENTI / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Contra El Mar
Въпреки неодобрението на съпругата си, Хектор се занимава с дълбоко гмуркане, за да си осигурява прехраната и да пести за собствена лодка. След инцидент обаче Хектор ще се наложи да противопостави смъртоносния риск на професията и отговорносттите към семейството.
RICHARD PARKIN / Мексико ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Mae and Ash
Mae и Ash са в отворена връзка. Всичко върви добре, докато една сутрин “другата жена” не остава за закуска. Какви точно са правилата на играта? Къде точно лежат границите? И дали всъщност сивата територия устройва всички?
SHUCHI TALATI / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
This is Vanity
Колко далеч може да стигне една майка, за да защити детето си от кварталната банда хулигани, които са взели на прицел дъщеря й? До какво може да доведе тоталната липса на ценности у един човек? This is Vanity е може би най-разтърсващата история за 2013.
OLIVER GOODRUM / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Magnesium
Един живот ще бъде поставен на карта, когато млада гимнастичка прави грандиозно откритие за себе си, дни преди големия турнир, който е последният й шанс да стигне до върховете в художествената гимнастика. Филм от Sundance 2013.
SAM DE JONG / Холандия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Dennis
Срамежлив бодибилдър, подготвящ се за шампионата, излиза на среща с жена против желанието на властната му майка в този така наречен „character-driven” филм. Една история, доказваща, че и зад най-здравите мускули се крие крехка душевност.
JONAS BAGGER / Дания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+