АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА 10
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  CAN+JAP+RUS Русия Португалия Япония Швеция Нова Зеландия Хърватска Норвегия Европа Гърция Малайзия Франция Сърбия & България Канада ЮАР Швейцария Великобритания Венецуела Гренландия Белгия Индия Холандия Иран Украйна Полша Хонг Конг САЩ Германия Бразилия Израел Румъния Сърбия Австралия Ирландия Дания Америка България Южна Корея Тайланд Австрия Колумбия Китай Мексико Испания Чехия Бермуда Хаити Египет Босна и Херцеговина Аржентина
In The Air Is Christopher Gray
Заради любовта човек трябва да е готов да преминава през океани, блата, планини, змии, да лети... и да се отдръпне, когато види, че нищо друго не върши работа. Както и винаги да гледа на нещата от добрата им страна.
Felix Massie / Великобритания АНИМАЦИЯ / САТИРА
Жълто
Намирате ли случващото се из ширините ни за гротескно в определени аспекти? И в двата случая всеки българин трябва да изгледа тази анимация поне веднъж. Създадена преди 15 години от Иван Русев, "Жълто" събира в едно комедията и трагедията на българската действителност, такава, каквато я кроим ежедневно всички ние.
Иван Русев / България 3D АНИМАЦИЯ / САТИРА
Wake Up Call
Излизате от магазина с нов телефон. Докато се приберете вкъщи той вече е остарял. Поръчвате – още и още – по-ново, по-голямо и по-лъскаво. Накрая границите между кошмар и реалност се размиват и се събуждате в свят, в който хората служат на технологиите.
Steve Cutts / Великобритания АНИМАЦИЯ / САТИРА
Steve
Млада двойка ще бъде извадена от вътрешния им бърз и хаотичен свят, когато Steve почуква на вратата им, за да се оплаче от шум. Той е техен съсед, но разбиранията му за междусъседски отношения се оказват по-различни от общо приетите норми. Игра или мания? Colin Firth.
RUPERT FRIEND / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
The One
The One е от онези филми, които ще ви напомнят за класическия формат на късометражния филм. Кратка ситуация, двама герои, конфликт, обрат и знак равно – извода след него е индивидуален за всеки. Едва 4 минутен, The One напомня и за хубавите страни на живота.
FRANK GLENCAIRN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
Boom Boom
Двама стари приятели, изгубили връзка, се срещат случайно на по чаша кафе. Започват един от онези банални разговори, в които трябва да разкрият какво ново при всеки. В техния случай ще е много смешно и взривоопасно, в ислямисткия смисъл на думата.
LARRY & TERRY ZIEGELMAN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
The Banker
Един учен работи в банка за сперма. Той е средностатистически мъж на средна възраст без развити социални умения за сметка на знанията, които притежава и доста срамежлив. The Banker е една сатирична приказка за проблематиката на днешния свят.
MICHAEL SHEEN / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
Chick
Chick е филм за една... Не, това не е просто филм, това е приказка за една дама, която вечеря с мъж, но много бързо любопитството прераства в желание, желанието в енергия, енергията в страст, страстта в... Chick.
MICHAL SOCHA / Полша АНИМАЦИЯ / САТИРА
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+