АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Швейцария Португалия Дания Ирландия Америка Египет Румъния Южна Корея Хаити Малайзия САЩ Гренландия Чехия Полша Русия Сърбия Аржентина Германия Япония Бермуда Тайланд CAN+JAP+RUS Индия Украйна Белгия ЮАР Хонг Конг Холандия Иран България Бразилия Гърция Колумбия Нова Зеландия Австрия Босна и Херцеговина Хърватска Великобритания Венецуела Сърбия & България Норвегия Швеция Мексико Испания Франция Израел Китай Европа Канада Австралия
The Sandman
В САЩ едно от изискванията за всяко игрище е да има естествена трева, за да получи лиценз за официални мачове. Игрището на Trona High School, насред калифорнийската пустиня, е единственото "dirt" игрище с лиценз, заради невъзможността да се поддържа трева. The Sandman е фрагмент от живота на отбора на това училище.
Diego Contreras / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Glue
Наличието на смартфони се превръща в препъникамъка по пътя към вечното щастие на млада двойка. Glue разкрива един от сериозните проблеми на технологиите - невъзможността на човека да ги използва правилно.
Bo Mirosseni / САЩ ИГРАЛНО КИНО / РОМАНТИЧЕН
Lights Out
Совите не са това, което са, или как хората виждат само нещата, които смятат за истина. Хайде да поиграем на най-старата игра на света – тази на котка и мишка. На мъж и жена.
Wesley Versteeg / Белгия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
Keith Reynolds Cant Make It Tonight
Колко е натегната пружинката на обикновения работещ човек в офисната му килийка? А какво става, ако тя се пренатегне? Тази 2D анимация ще ви издигне в позицията на неутралния наблюдател. Позиция, която ще ви разкрие част от куриозите на съвременната ни градска реалност.
Felix Massie / Великобритания АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?
Това парче е слушано, както се слуша летен дъжд; или както се слуша жена, която се облича след душ; градът от последния етаж; камбаните без езици на вечния живот.
David Wilson / USA МУЗИКА / РОМАНТИЧЕН
Deathigner
Тайванската анимация Deathigner ни пренася по невероятен начин в едно необикновено училище, където усилено се осъществява подготовката на наследниците на митологичните събирачи на души. Какво става, обаче, когато един от тези наследници има друг талант и решава да го покаже?
Tzu-Hsuan Fei / Тайван АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
The Rise and Fall of Globosome
Възходът и падението на една цивилизация, събрани в 6-минутна анимация, която ще ви спре дъха, правейки ви свидетели на грандиозното раждане на един красив интелект. Аналогиите с нас човеците са безброй. Това трябва да го покажете на децата си!
Sascha Geddert / Германия 3D АНИМАЦИЯ / ЕПИЧЕН
I, pet goat II
Имаме ли смелост да надникнем зад завесата на ежедневието, за да видим в колко противоречив свят живеем? "I, Pet Goat II" е фентъзи приказка с абсурдно реалистични образи.
Louis Lefebvre / Канада 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
The Missing Scarf
Катерицата Албърт търси своя изгубен шал, но това, на което попада по пътя, надхвърля личното му терзание... "The missing scarf" - приказка с въпроси и отговори, носител на десетки международни отличия.
Eoin Duffy / Канада 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Моя мама самолëт
Спомняте ли си, като бяхте малки, колко хубаво и безгрижно беше с мама? Помните ли как откривахте света и се чувствахте безстрашни, защото тя е до вас? В тази наситена с цвят и идеализъм анимация, ще видите сюрреалистичния полет на едно дете в мечтите му.
ЮЛИЯ АРОНОВА / Русия АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
ПРЕДИШНА123. . .161718СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+