АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Гърция Украйна Швеция Япония Ирландия Сърбия & България Мексико Швейцария Китай Америка Аржентина Гренландия Индия Сърбия Нова Зеландия Норвегия Хонг Конг Испания Израел Белгия Босна и Херцеговина Чехия Хаити Южна Корея Бермуда Австралия Португалия Египет ЮАР Великобритания България Дания Бразилия Франция САЩ Малайзия Венецуела Европа Канада Иран Тайланд CAN+JAP+RUS Колумбия Хърватска Румъния Австрия Германия Русия Полша Холандия
Golem
Човекът е станал най-удивителното същество на Земята, от момента, в който е изрекъл Аз. От този факт произтича един въпрос, който хиляди години е бил и продължава да бъде двигател на човечеството – защо. Красив и дълбок, Golem по Stanislaw Lem ще ви смрази!
PATRICK MCCUE / Германия МУЛТИМЕДИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Denise
В една приятна офис чакалня сядат мъж и жена. Първоначално не се разпознават, но бързо жената се досеща, че е виждала този мъж, при това в доста особена светлина. Той не се сеща за нея, но използва някои от похватите си, за да излезе от ситуацията...
LEE T. KRIEGER / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Dunny
Dunny е дебел, срамежлив и асоциален тип, който си харесва момичето от съседната къща. Един ден й пише любовно писмо, но вместо да й го даде, се озовава на вечеря със скучното й семейство. Той ли е аутсайдер, или всички останали живеят във реалност на абсурда?
PHILLIPE VAN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
This Time
Сутрин е. Денят започва. Една възрастна жена е оставена от сина си на една пейка. Чака го да свърши някаква работа... Вечер е. Денят свършва. Възрастната жена все още седи на тази пейка. Трогващо силен филм от Египет. This Time!
RAMY EL GABRY / Египет ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
The 1/3 & The 1/7
Това не е игрален филм. Това е филм, който всички фотографи трябва да гледат, а всички оператори ще се влюбят в него! Геометрия. Архитектура. Форми. Природа. Симетрия. Сюреализъм. Движение. Красота. Това е The Third and The Seventh! Гледайте на Fullscreen.
ALEX ROMAN / Испания МУЛТИМЕДИЯ / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
Sugar
В живота понякога се случват низове от странни действия, още по-странни последствия при това при необичайни обстоятелства. Обикновено, тези моменти ги наричаме нелепи. В Sugar степента на нелепост ще надмине всички очаквания и норми за логичност на ситуацията.
JEROEN ANNOKKEE / Холандия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Спаси ме
Тази история разказва за един човек, решил да вземе нелекото решение да се самоубие. Едно позвъняване на вратата секунди преди да дръпне спусъка, ще промени живота му из основи. Филм за живота, отношението към него и случайните неща.
ИВАН МЕНКАЧЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Truth in Advertising
Група хора трябва да съставят рекламна стратегия за фирмата, в която работят и с това свършва нормалната част от сюжета. Тези хора нямат цедки на устите и говорят това, което дълбоко си мислят... Взривяващо циничен филм!
TIM HAMILTON / САЩ ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
Grounded
Пътешествието на един астронавт през живота и Космоса, приключва на една екзопланета, негодна за живот. Смъртта обаче е интерпретирана по няколко различни начина, изпълнени с метафори, философия и противопоставяне.
KEVIN MARGO / САЩ FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Close
Рано сутринта, след среща за секс, Анджела си тръгва от апартамента на Дерек, но той има очаквания за нещо повече и е твърдо решен да не се дава без борба. Свръхреалистична история за интимността между двама души и още нещо.
TAHIR JETTER / САЩ ИГРАЛНО КИНО / РОМАНТИЧЕН
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+