АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Венецуела Канада ЮАР Хонг Конг Египет Русия Босна и Херцеговина CAN+JAP+RUS Иран Бермуда Ирландия Малайзия Израел Великобритания Тайланд Индия Украйна България Холандия Гренландия Швейцария Китай Колумбия Румъния Швеция САЩ Белгия Австралия Франция Мексико Гърция Португалия Нова Зеландия Норвегия Бразилия Хаити Испания Сърбия Европа Германия Полша Аржентина Хърватска Америка Япония Южна Корея Дания Австрия Сърбия & България Чехия
Oceansize
На една нефтена платформа денят върви както всеки друг, когато обаче се случва нещо необичайно и изважда работещите там от рутината им. Какъв ще бъде завършекът на всичко това? Един фантастичен филм с реално послание.
ROMAIN JOUANDEAU / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ЕПИЧЕН
Alarm
Будилникът в днешния ни живот се е превърнал в институция. Тази без която не можем да станем и да се влеем в ежедневната обществна активност. Понякога обаче един будилник не стига. И два не стигат. А ако сънувате и 5 няма да ви стигнат... Alarm!
MOO-HYUN JANG / Южна Корея 3D АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
Bat Eyes
16 годишният Adam се подиграва на своя съученичка. Когато той я търси за да й се извини, тя има малко по-различни планове за него. Години по-късно, когато най-малко очаква, споменът за този момент се връща в съзнанието на Adam.
DAMION POWER / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Rescue Me
Rescue Me е документален филм за един български проблем, превърнал се в състояние на обществения дух. Факторът са бездомните кучета, а дългогодишната неяснота какво да правим с тях е проблемът.
БОЯН КОСТОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Spider
Джак и Джил не могат да намерят хармонията в отношенията си и винаги има конфликти. Както Майка винаги казва – всичко е забавления и игри, докато някой не си изгуби окото. Напрегнат черен трилър с кофти край. Spider.
NASH EDGERTON / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Hanksville
Hanksville не е типичен филм, може би защото разказва за реално съществуващо място в дълбоката американска пустош. Красиво момиче в търсене на нещо се озовава в този малък град, в който времето сякаш е спряло.
LUDOVICO GALLETTI / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Inbox
След като случайно откриват странната възможност на два плика да телепортират съдържанието си, мъж и жена започват да си пишат, играят карти, флиртуват, докато накрая се срещнат за пръв път. Inbox е изпълнен със свежа романтика и щипка магия.
MADONNE ASHWIN / Индия ИГРАЛНО КИНО / РОМАНТИЧЕН
Jet Black
Джет Блек е наемник, който пътува във времето да убива хора. Една вечер спира да пие едно кафе в заведение, което тъкмо затваря, но сервитьорката в крайна сметка решава да му отвори без да осъзнава, че това ще й насочи живота в съвсем нова посока.
KEZIA BARNETT / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Sight
Отново сме в бъдещето. Далечно или близко, не зная. Технологиите пак са в мозъците на хората. Всъщност всичко е вече и само там. Как обаче ще завърши една среща, която мъжът води според указанията на любовен application?! Поредната зашеметяваща утопия!
ERAN MAY-RAZ / САЩ FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Detour
Шофьор на такси, залагащ на бейзболни мачове се надява птичката на късмета да кацне на неговото рамо. Наистина тя каца с уговорката, че на следващия ден ще спечели много пари. Пред каква дилема обаче ще го постави едно момиченце мигове преди печалбата?!
TAKASHI DOSCHER / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+