АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Полша Египет Бразилия Франция Сърбия & България Венецуела Малайзия Белгия Нова Зеландия Гърция Бермуда Норвегия Румъния Америка CAN+JAP+RUS Испания Австралия Тайланд Европа Хърватска Япония Русия Дания Босна и Херцеговина Индия Ирландия Германия Швеция Аржентина Израел Великобритания България ЮАР Колумбия Хаити Южна Корея Китай Мексико Гренландия Канада Холандия Украйна САЩ Австрия Чехия Сърбия Хонг Конг Швейцария Португалия Иран
A Gentlemen s Duel
Започналият с аристократично спокоен следобед с добри маниери и изискани персонажи сюжет преминава в на пръв поглед класически дуел, който в развитие ще ви шокира с изключителен размах.
Sean McNally & F. Ruiz-Velasco / САЩ АНИМАЦИЯ / ЕКШЪН
The Handyman
Ежедневието на една самотна жена се превръща в кошмарна и опасна игра на котка и мишка, когато разбира, че тя е допуснала много опасен човек в живота си. Кой е ловецът и кой е плячката? В този нажежаващ трилър важи поговорката: “Човек за човека е вълк.’’
SIMON RUMLEY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Un Lever De Rideau
Заснет в типично френски стил, Un Lever De Rideau изследва дълбините на човешката психика чрез философския анализ на двама мъже върху закъснението на една дама. Макар и историята да е очерк само върху конфликта, филмът засяга и някои житейски нерешени проблеми.
FRANÇOIS OZON / Франция ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Cashback
Нощните смени като цяло са скучно и тягостно преживяване. Разбира се, хората са измислили начини да се справят в борбата с времето. Бен обаче може нещо, за което всички мъже ще му завиждаме. Може да се наслаждава на женското тяло колкото му душа иска.
SEAN ELLIS / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Sniffer
Eдин мъж, обречен на напълно подредено съществуване и една от най-противните професии, които бихте си представили, открива Полетът към свободата. Авангарден и сюрреалистичен поглед върху еднакво сивото настояще и бъдеще на Западната цивилизация.
BOBBIE PEERS / Норвегия ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Maquina
Реалност, кошмар и метафора се преплитат, докато надникваме в света на млада жена, отчуждена от всичко нормално. В много награждавания си филм, Gabe Ibañez ще ни стресне и ще провокира. Предупреждаваме... Maquina не е филм за всеки.
GABE IBAÑEZ / Испания ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Security
Security е история за охранител на обикновен супермаркет, който хваща една жена в кражба два пъти. Тя обаче ще го накара да направи нещо, което не е правил никога досега. Security, освен че за жанра си може да се нарече класика, носи доста силна идея.
LARS HENNING / Германия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Kiwi
Поредната кратка, но не толкова забавна анимация, която провокира съзнанието. Kiwi е символ на Нова Зеландия. Kiwi излюпва най-големите яйца от всички видове птици спрямо размера си. Kiwi е птица, която не може да лети. На какво е готова тя, за да усети тръпката от летене?
DONY PERMEDI / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / ДРАМЕДИЯ
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+